Bucuria absolvirii

Momente emoţionante însoţite de lacrimi de bucurie şi flori în Aula Magna a Universităţii „Babeş-Bolyai”, Extensia Bistriţa.

Peste 80 de studenţi ai Facultăţii de geografie, specializarea Geografia turismului, au avut ieri, festivitatea de absolvire, în prezenţa bunicilor, părinţilor, a celor apropiaţi, şi a dascălilor, care timp de 3 ani le-au fost adevăraţi ghizi pe drumul cărţii şi al vieţii. Manifestarea a debutat cu o slujbă de binecuvântare oficiată de părintele Lazăr Cozman, inspector şcolar, care le-a urat absolvenţilor multă sănătate şi să fie însoţiţi mereu de rugăciune pe drumul vieţii. Anamaria Daroşi a susţinut un cuvânt din partea studenţilor, subliniind faptul că dincolo de note, şcoala a adus proiecte pentru lumea reală, facultatea fiind locul unde studenţii au învăţat să fie oameni. Şefa promoţiei, Andreea Petruţ, a înmânat cheia facultăţii generaţiei următoare, căreia i-a urat să fie la fel de constantă în reuşite. Absolvenţii nu au uitat să aducă cuvinte de mulţumire directorului de studii, conf. univ. dr. Mircea Mureşianu, prof. dr. Ioan Bâcă, asis. univ. Andras Barta, inspector de specialitate Mircea Seleuşan, secretar Elena Andreescu, administrator Doina Tănase, lista continuând cu aprecieri pentru toţi cei care în anii de facultate au fost alături de tinerii absolvenţi.

În cuvântul său, directorul Mircea Mureşianu le-a spus tinerilor că sunt purtători ai spiritului capitalist autentic şi că în diplomele lor se oglindeşte strădania mamelor de a-i creşte, primul învăţător care le-a predat Abecedarul, precum şi dascălii care de-a lungul anilor au contribuit la educaţia lor.

Drumul în viaţă de abia de-acum începe, absolvenţii având un bagaj de cunoştinţe solid, ceea ce le permite să fie adevăraţi profesionişti în mediul în care vor lucra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5