Bucuria în culoare, cu Felicia Voica

Galeria de Artă Concentric a găzduit, în cadrul evenimentelor realizate de Primăria municipiului Bistriţa, cu ocazia resfinţii Bisericii Evanghelice, vernisajul expoziţiei „Bucuria în culoare, culoarea în existenţa noastră”. Pe simezele situate în imediata apropiere a Complexului Sugălete, Felicia Voica a prezentat pictura în acuarelă, pictura acrilică, goblen în miniatură şi diverse colaje. Mare parte a lucrărilor surprind Biserica Evanghelică şi turnul acesteia din diverse colţuri ale cetăţii medievale.
Absolventă a Institutului de Arte Plastice Cluj-Napoca Felicia Voica are numeroase expoziţii atât în ţară, cât şi peste hotare, amintind aici expoziţia de la Brandenburg din Germania. Lucrările artistei se află în colecţii nu doar în ţară, ci şi peste Ocean, în Statele Unite ale Americii, dar şi în Elveţia, Canada, Austria, Germania sau Italia.
Alături de profesoara care peste 40 de ani a slujit artele la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” au fost şi colegii de la instituţia de învăţământ, în frunte cu fosta directoare Cecilia Precup, iar moderator a fost scriitorul Dorel Cosma.

Comentarii

22/05/23 17:59
Delia Velescu

Minunate! FELICITARI!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5