Bucurie în familia primarului Ioan Strugari. Socru pentru prima dată

Emoţii pentru primarul din Parva care şi-a văzut în rochia albă de mireasă pe cea mai mare dintre fetele lui, Florița Ionela. Având o familie binecuvântată de Dumnezeu cu 8 copii, dintre care cinci fete şi trei băieţi. Oficiile de „ofiţer” al stării civile le-a făcut chiar domnul primar, alegând pentru eveniment un cadru miric, la pensiunea Ana, a familiei. Aici, mirii au semnat actele oficiale, Floriţa Ionela devenind astfel soţia lui Adrian Ivan.

Tot aici, invitaţii au fost primiţi cu bucate alese. Alaiul a plecat apoi spre Biserica Penticostală, unde pastorul Traian Ignat a oficiat slujba de binecuvântare, tinerii avându-i aproape pe naşi.

Petrecerea a avut loc la Căminul Cultural, invitaţii fiind delectaţi cu muzica formaţiei Alin şi Emima Timofte din Bistriţa.

Florița Ionela este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, aceasta fiind administrator la Montantrust Parva SRL, dar şi angajată a unei firme din Bistriţa, în domeniul cadastrului. Soţul acesteia, Adrian Ivan, este inginer de profesie şi lucrează la firma Miron Construct.

Urăm tinerei perechi casă de piatră, cu sănătate şi bucurii, iar binecuvântarea Celui de Sus să se reverse peste căsătoria lor!
***
Mia Strugari a absolvit Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice, Niculina va absolvi Facultatea de Cadastru, în timp ce ceilalţi copii sunt încă la liceu, în clasele gimnaziale sau chiar primare, aşa cum este cazul mezinei Gabriela.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5