Bursa locurilor de muncă, la Penitenciarul Bistriţa

În data de 14 septembrie 2016, începând cu ora 13,00, Penitenciarul Bistriţa organizează “Bursa locurilor de muncă” la sediul unităţii, cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.
Acţiunea se adresează persoanelor private de libertate custodiate în Penitenciarul Bistriţa. La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe angajatori cu oferte de locuri de muncă disponibile în diverse domenii de activitate.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie combaterea disciminării faţă de deţinuti pe piaţa muncii şi creşterea receptivităţii angajatorilor pentru a încadra persoane care au fost în detentie, precum şi angrenarea acestora în activitati ce permit obţinerea de calificări la locul de muncă.

Subcomisar de penitenciare Cosmin PĂRĂUAN
Purtător de cuvânt

Comentarii

10/09/16 12:32
Cititor de Bistrita

Eu as da o lege, prin care, din fondul public, sa fie platiti numai cei care lucreaza la administrarea penitenciarelor ( adica ofitzerii si subofitzerii de penitentiare ) . Pentru adiministrarea si buna functionare a penitenciarelor, toti banii aferenti, i-as obliga sa si-i "procure " detinutii , prin activitati lucrative contracost, la societatile publice ori private si scosi la munca ( fortzata... daca benevol nu vor... ) la construcii cai ferate, constuctii si lucrari civile si de arta civila, asanari de canale, drumuri, paduri, zone de interes public, cursuri de ape... etc... si cate alte activitati, unde puturosii sa fie scosi la munca si cine nu munceste , nici sa nu manance !
Mai nou, s-a dat o lege, prin care li s-au marit fondurile in penitenciare... tot din banii publici, adica "niste paduchi latzi" pe spatele societatii... in cpondiatia in care exista oameni saraci, cu copii multi si care n-au ce manca ... , batrani napastuiti, ramasi singuri, pe care nu-i ingrijeste nimeni ... etc. etc.
Uitati, pentru activitatile de curatare, maTurare a drumurilor si spatiilor publice, asanarea lor si gestionarea gunoaielor menajere din localitati, aceasta sarcina i-as da-o primarului, sa fie facuta exclusiv prin intermediul penitenciarelor , cu detinutii la semiliber. Infractorilor periculosi, le-as da de munca in mine si zone unde acestia sa poata fi supravegheati calificat, dar in nici un caz , nu i-as tine " la ingrasat " prin puscarii, pe banii nostri publici !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5