Cabinetul Ponta 4 - "aceeaşi Mărie cu altă pălărie"

Asistăm zilele acestea la instalarea guvernului Ponta - varianta a patra şi ne putem da seama că nici în al-12-lea ceas nu se ia în considerare competenţa profesională în alcătuirea guvernului de către coaliţia PSD-PC-UNPR-PLR. Ne amintim cu toţii că din anul 2012 până în prezent, pentru a potoli setea de ciolan a celor din PSD, am avut parte de fiecare dată de câte un guvern Ponta cu multe ministere, cu o structură numeroasă şi stufoasă.

Victor Ponta, cel care a îndatorat în ultimii doi ani şi mai mult România, se face ca să arunce praf în ochi cetăţenilor că reformează guvernul. "Realizările" sale din timpul guvernării sunt: investiţii zero, pomeni electorale, accize şi impozite noi care fac viaţa mai scumpă pentru fiecare român din această ţară.

Cu siguranţă Parlamentul României trebuie redus la un numâr de pâna la 300 de membrii, parlament nou care poate prin alegeri anticipate ar trebui să poată investi un guvern cu mai puţini miniştri dar mai eficienţi.

În altă ordine de idei, PSD – ul trebuie să înţeleagă că nu poate sta alături de noţiunile de respect pentru cetăţenii României, faţă de valorile morale ale neamului şi nici alături de noţiunea de aşezare a României pe un făgaş european. Curăţenia în propriul partid nu trebuie amestecată cu ce are nevoie România, românii alegând să vadă în perioada următoare, realitatea aşa cum este ea şi nu minciuna cu care ne-au obişnuit Victor Ponta şi ai lui.

MIHAI SĂRMĂŞAN
Consilier municipal PNL,
Co - Preşedinte TNL Bistriţa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5