Felicitări Paul Ştir !

Căianu Mic, prima comună luminată până la ultima uliţă. 760 de lămpi cu Led vor face din noapte zi

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir,  dă o veste bună pentru locuitorii din toată comuna. Printr-un proiect important de investiții, va fi modernizat sistemul de iluminat public stradal prin montarea a 760 de corpuri cu Led pe toţi atâţia stâlpi.
 
„Este un proiect de care locuitorii aveau nevoie, iar implementarea se va realiza cu sprijinul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. În prezent avem un iluminat învechit, cu un sistem care nu mai este eficient. Noi am schimbat becurile clasice cu unele economice, dar se luminează doar zona de lângă stâlp. Noile sisteme cu lămpi led vor da mai multă lumină şi nicio uliţă nu va mai fi în beznă până la ultima casă. Mulţumesc domnului Emil Radu Moldovan, președinte al Consiliul Judeţean BN, Consiliului Local Căianu Mic și colegilor mei din cadrul primăriei pentru implicarea și sprijinul acordat în realizarea acestui proiect“, a declarat pentru Răsunetul, primarul Paul Ştir.
 
Iluminatul va funcţiona pe parcursul întregii nopţi, cu toate acestea, cu noul sistem se va face o economie la plata facturii de electricitate de aproximativ 50%. 
 Locuitorii din Căianu Mic, Căianu Mare, Ciceu-Poieni și Dobric vor avea parte de zi şi noaptea.
 
Felicitări, Paul Ştir ! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5