Camelia Tabără: În Bistriţa nu am avizat niciun program de After School

         Inspectorul şcolar general Camelia Tabără a anunţat, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că programul „Şcoală după şcoală” se poate desfăşura în şcoală, „cu o anumită rigoare, cu un anumit interval, cu respectarea programului de masă, a programului de activităţi extracurriculare, cu un program asumat de Asociaţia de Părinţi şi plată prin serviciile extrabugetare ale şcolilor”.

         „În acest an, noi nu am avizat, până în acest moment, decât programul „Şcoală după şcoală” care se derulează prin proiectele Programul Operaţional Capital Uman, în şcolile din Rodna, Budeşti, Ciceu Mihăieşti, Bistriţa Bârgăului etc. Deocamdată, în Bistriţa nu am avizat, există o intenţie a Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” care urmează să aducă programul spre avizare. În rest nu au fost solicitări în acest sens”, a explicat prof. Camelia Tabără.

În ceea ce priveşte programul guvernamental „O masă caldă”, Şcoala Gimnazială Tiha Bârgăului rămâne în program, în prezent căutându-se soluţiile pentru alocarea fondurilor pe perioada anului şcolar, iar nu pentru un an financiar, fapt care a determinat probleme şi în ceea ce priveşte achiziţionarea serviciilor de catering.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5