Campania ShoeBox continuă și anul acesta la Beclean. Cadoul din cutia de pantofi, așteptat de peste 50 de copii

Și în 2019, „Shoebox România” are o locație parteneră la Beclean. Cadourile adunate în locația ShoeBoxBeclean vor fi distribuite copiilor cu situaţie materială dificilă, din localitățile Vița, Cireșoaia, Rusu de Jos, Cristeștii Ciceului, dar și din localități aflate pe Valea Țibleșului.

Cadoul trebuie să încapă într-o cutie de pantofi, iar capacul acesteia se ambalează separat și se sigilează în momentul predării.

Cadoul poate să conțină:
- dulciuri neperisabile (ar fi ideal ca fiecare cadou să conțină cel puțin ceva dulce)
- jucării specifice vârstei și genului ales
- cărți, rechizite
- cosmetice de uz personal (săpun, șampon, gel de duș, periuță și pastă de dinți etc)
- articole de îmbrăcăminte
- orice credeți că ar bucura un copil

„Dacă vă hotărâți să vă alăturați campaniei noastre, vă rugăm insistent să puneți doar lucruri noi în pachețel. Acesta va fi un cadou de Crăciun și după ce copiii cărora ne adresăm sunt săraci, nu trebuie să fie și umiliți. Nu e nimeni obligat să dăruiască ceva, însă dacă se hotărăște să o facă, să o facă din tot sufletul. Pregătiți un cadou așa cum v-ar plăcea dumneavoastră să primiți. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm pachetele cu drag! Pentru orice nelămuriri ne puteți contacta la adresa de colectare din strada 1 Decembrie 1918, nr. 78, la intersecţia cu Băile Figa”, transmit organizatorii campaniei.

În Beclean pachetele se colectează la Atelier de Tâmplărie Beclean, strada 1 Decembrie 1918, nr. 78, la intersecţia cu Băile Figa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5