Agenda electorală PSD

Campanie din casă în casă

Suntem în „febra” campaniei electorale. Fiecare politician încearcă să convingă electoratul că fiecare dintre ei reprezintă cea mai bună soluţie. Candidaţii PSD, pe lângă întâlnirile electorale, au ales să-şi facă campanie din casă în casă. Liderul judeţean, Radu Moldovan, care se luptă pentru un post de deputat în Colegiul 2, alături de Dan Prunea, candidatul PSD pentru Senat, în Colegiul 2 au fost prezenţi în cursul zilei de ieri, în oraşul Beclean. Aici, au avut întâlniri şi discuţii cu producătorii agricoli, comercianţii şi locuitorii din zonă. În cea de a doua parte a zilei, candidaţii PSD au ajuns în localităţile Reteag, Petru Rareş şi Chiochiş.

Adrian Moldovan, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1 s-a întâlnit cu salariaţii de la RCB şi Redivivus din Bistriţa, şi a încheiat ziua a şasea de campanie în mijlocul alegătorilor din comuna Şieu.

Cristian Parasca, candidat Camera Deputaţilor – Colegiul 4 şi Nicolae Stan Iuga, candidat Camera Deputaţilor – Colegiul 3 au ales să-şi facă campanie din casă în casă, sau „door to door”, cum ar spune consultanţii. Parasca a ajuns în casele oamenilor din Şieu, iar Iuga în curţile alegătorilor din comuna Dumitra şi satele aparţinătoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5