Când ai nevoie de un sistem WMS?

            Atunci când componenta principală a business-ului tău este depozitul, lucrurile devin foarte importante când vine vorba de gestionarea lui. Eficientizarea tuturor fluxurilor de muncă din depozitul business-ului tău, este un pas important pe care ar trebui să îl faci atunci când îți dorești ca afacerea ta să treacă la următorul nivel, cel superior.

             Un soft de tip WMS poate fi ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta. Acesta este dezvoltat astfel încât să îți răspundă tuturor doleanțelor cu privire la gestionarea depozitului. WMS este conceput pentru sisteme moderne, complexe și în același timp flexibile. Un astfel de software gestionează toate aspectele operaționale din cadrul depozitului tău.

            Acuratețea gestiunii și acoperirea comenzilor pentru satisfacția clienților sunt doar 2 beneficii de care ai parte în urma achiziționării unui astfel de software. Cu un asemenea soft, poți monitoriza stocurile și stadiul produselor din depozit, poți reduce eroarea umană prin automatizarea tuturor fluxurilor și odată cu această diminuare, reduci costurile și timpul de procesare a documentelor.

             Realizarea inventarului și eficientizarea operațiunilor de depozitare (livrarea mărfurilor, ambalarea, gruparea și primirea) sunt și ele realizate cu ajutorul softului WMS. Poți urmări exact unde marfa este stocată, dacă aceasta se află în depozit sau este în mișcare.

             Folosirea unui astfel de soft te va ajuta să:

  1. Reduci costurile de tip logistic
  2. Crești acuratețea stocurilor
  3. Îmbunătățești productivitatea
  4. Crești calitatea serviciilor oferite clienților

             Dacă deții o flotă de șoferi livratori care efectuează curse zilnice pentru livrarea mărfurilor din depozitul tău, ar fi de interes pentru tine și un soft de tip TMS pentru optimizarea rutelor. Acest soft de tip TMS, te ajută la eficientizarea transportului, reducerea costurilor de distribuție și menținerea unui nivel ridicat al calității serviciilor oferite.

             Optimallby AROBS a dezvoltat două soluții de tip WMS, respectiv TMS, numite Optimall WMS și Optimall Logistic care vin în sprijinul tău la automatizarea fluxurilor din depozit, respectiv la optimizarea rutelor de distribuție. Pentru mai multe detalii despre funcționalitățile acestor două soluții, ne poți contacta la numărul de telefon: 0264 202 118


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5