Caravana microbuzelor şcolare

Ultimele paisprezece microbuze şcolare vor ajunge în judeţul nostru, în cursul săptămânii viitoare. Joi, 23 octombrie, primăriile beneficiare trebuie să-şi trimită câte un reprezentant, pentru ca microbuzele să ajungă în judeţ, într-un cadru organizat, mai exact sub forma unei caravane. „Primarii, sau câte un reprezentant din partea acestora trebuie să se deplaseze personal la Bucureşti, pentru aducerea diferenţei de paisprezece microbuze şcolare. Dealerul nu poate să pună la dispoziţia primarilor, platforme care să aducă maşinile acasă. În acest sens, săptămâna viitoare, se va organiza la Bucureşti o caravană a microbuzelor şcolare, pentru ca acestea să ajungă în fiecare judeţ, într-un mod organizat, şi nu dispersat”, a precizat deputatul liberal, Ioan Turc.

Problema microbuzului şcolar, solicitat de părinţii şi copii din Lunca Ilvei, rămâne nerezolvată. „Tocmai era în curs de rezolvare, dar s-a schimbat ministrul Educaţiei. Eu recunosc nevoia de a aduce un microbuz şcolar la Lunca Ilvei, dar deocamdată nu avem soluţii”, a afirmat Ioan Turc în cadrul întâlnirii cu presa.

Dacă în comuna Matei, primarul îşi permite luxul să ţină un microbuz şcolar nefolosit mai bine de o lună de zile, pe motiv că nu are şofer, în Lunca Ilvei, situaţia rămâne la fel de disperată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5