Ioan Turc regretă demiterea lui Cristian Adomniţei

Deputatul liberal Ioan Turc, coleg de generaţie cu fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei, şi-a manifestat regretul faţă de felul în care a fost nevoit să renunţe la fotoliul de ministru. „Cred că judeţul Bistriţa-Năsăud îi datorează ceva la modul ideatic lui Cristian Adomniţei. Personal, regret plecarea lui. Judeţul nostru a beneficiat de pe urma lui, ca ministru al Educaţiei, de circa 450 de miliarde de lei vechi”, a precizat Ioan Turc.

Potrivit lui Turc, odată cu demiterea lui Adominţei, a rămas suspendată şi soluţionarea problemei legată de microbuzul şcolar de la Lunca Ilvei. Părinţii şi copiii de acolo au solicitat insistent Inspectoratului Şcolar Judeţean, ca şi la ei în comună să ajungă un microbuz. Odată cu sosirea ultimelor 11 microbuze în judeţul nostru, deputatul liberal, Ioan Turc, şi-a luat angajamentul că va soluţiona criza apărută, deoarece a vorbit personal cu Cristian Adomniţei. În acest moment, situaţia este incertă.

„Problema microbuzului şcolar de la Lunca Ilvei persistă. Săptămâna trecută, fostul ministru mi-a comunicat că a şi început să caute un microbuz şcolar în alt judeţ, acolo unde nu este o nevoie urgentă, şi ar fi trebuit să îmi comunice rezultatul. Acum, va trebui să găsesc o altă soluţie”,a încheiat deputatul PNL, Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5