Liberalii regretă haosul din Consiliul Judeţean

„Regret ceea ce se întâmplă în Consiliul Judeţean. Judeţul Bistriţa-Năsăud pierde bani şi oportunităţi. Tot ceea ce se întâmplă în CJ se datorează unui singur om, Ioan Oltean, care îşi doreşte să intre în alegerile din această toamnă, liber, fără nicio piedică. Oltean vrea ca logistica Consiliului Judeţean să fie folosită în scopuri electorale. Nu doreşte nimeni să fie clarificată situaţia de la Consiliul Judeţean, pentru că nu doreşte Ioan Oltean să funcţioneze Consiliul Judeţean”, a declarat deputatul liberal Ioan Turc, în cadrul întâlnirii săptămânale cu presa. Cunoscut ca un adversar politic mai vechi al lui Ioan Oltean, consilierul judeţean PNL, Dorin Popescu, a întărit acuzaţiile lui Turc la adresa lui Oltean şi a lansat altele noi, către Instituţia Prefectului: „Este o evidenţă absolut zdrobitoare - dacă Oltean nu reuşeşte să îşi pună vicepreşedinţi, merge pe blocare.

Neprezentarea noastră a consilierilor judeţeni PNL la ultima şedinţă a fost motivată clar de trădarea lui Vasile Marc. Se ştia deja de trecerea lui Marc la PD-L. Văd că nici justiţia, nici prefectura nu se implică în soluţionarea crizei de la Consiliul Judeţean. Ca un fost prefect, vreau să vă spun că este inadmisibil că prefectul, Ioan Szilagy, nu se pronunţă. Trebuie să-şi asume răspunderea (…) până la urmă, toate problemele la nivel de primării, se datorează intervenţiei lui Ioan Oltean care blochează Consiliul Judeţean”, a afirmat liberalul Dorin Popescu.

Consilierului judeţean PNL, Mihai Bumb, susţinut de PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a concluzionat: „acelaşi scenariu, ca în 4 iulie, cu aceiaşi actori”. În opinia liberalilor, toată această şaradă din Consiliul Judeţean este cauzată de oamenii lui Oltean din PD-L, care speră că după alegeri vor fi stabilite nişte alianţe la nivel naţional, alianţe de care vor profita şi ei la Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5