Un alt consilier judeţean PDL a anunţat că va vota alături de USL în Consiliul Judeţean

Consilierul judeţean PDL Dorin Neamţu a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va vota alături de USL şi nu va mai susţine iniţiativele PDL din Consiliul Judeţean. Dorin Neamţu este al doilea consilier judeţean PDL care se alătură Opoziţiei, după ce în urmă cu o săptămână, acelaşi lucru îl anunţase şi consilierul PDL Adina Arjoca.

,,Voi fi foarte scurt: în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean, şi probabil ultima, dacă se va mai ţine, voi vota alături de echipa liberală. Menţionez că nu intenţionez să îmi dau demisia din PDL. Motivaţiile sunt mai multe, dar ceea ce m-a hotărât este situaţia din judeţ, pe care dumneavoastră o ştiţi. În acest context, eu nu vreau răul nimănui (am şi vorbit ieri cu domnul Ioan Andreica, i-am spus că îi ţin pumnii. Acum să vedem, justiţia îşi va urma cursul şi îşi va face datoria”, a declarat Dorin Neamţu.

Întrebat dacă l-a anunţat vizavi de decizia luată şi pe preşedintele organizaţiei judeţene PDL B-N, deputatul Ioan Oltean, Neamţu a răspuns:

,,Ieri (n.r. – luni, 9 aprilie), am avut o conversaţie telefonică cu domnul deputat Ioan Oltean pe care l-am anunţat de intenţia mea. Ce pot să vă spun: am simţit o tentă de regret, şi pentru alte amănunte, întrebaţi-l pe el”, a răspuns Dorin Neamţu.

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL B-N, deputatul ioan Ţintean, i-a urat bun venit acasă lui Dorin Neamţu, asta în condiţiile în care Neamţu a fost membru PNL, dar a trecut odată cu Sabin Ilieşi şi mai mulţi colegi ai lui la PLD şi ulterior la PDL.

,,Îi spun lui Dorin Neamţu, bine ai venit acasă! Şi el a plecat din PNL, alături de Sabin Ilieşi. Noi ne reîntregim formaţia politică. Nu am negociat nimic cu Dorin Neamţu. A revenit alături de echipa politică de unde a plecat. Nu mituim pe nimeni, nu cumpărăm pe nimeni, nu facem promisiuni şi nici nu vom face o plasă mare cu alte şi alte veniri din PDL. Luăm doar oamenii de calitate, şi în principal, foştii noştri colegi care au fost alături de noi”, a precizat Ioan Ţintean.

În conferinţa de presă a fost prezentă şi consilierul Adina Arjoca, care a dezminţit afirmaţiile deputatului PDL Ioan Oltean, potrivit cărora,,va vota în continuare alături de PDl, precizând că a purtat o ,,discuţie prietenească” cu Oltean, dar nu abdică de la decizia ei.

,,Am avut o discuţie cu domnul Ioan Oltean. Nu au fost ameninţări, ci o discuţie prietenească, în care am considerat necesar să-i cer un răgaz de gândire, iar dânsul probabil a înţeles că m-aş reîntoarce. Nu abdic însă de la decizia mea şi de la lucrurile care m-au determinat să iau această hotărâre”, a menţionat Adina Arjoca.

În acest moment în Consiliu Judeţean, după ultimele mişcări, USL deţine 17 voturi, iar PDL 14.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5