LA SANGEORZ-BAI,PD-L SI-A LANSAT CANDIDATII

Sambata 8 noiembrie 2008, la hotelul « Hebe » din orasul statiune Sangeorz-Bai, in fata a peste 700 de sustinatori, intr-o atmosfera entuziasta, conducerea judeteana a Partidului Democrat-Liberal, a sustinut o puternica campanie electorala, in care a invitat la lupta politica pe toti membrii sai pentru marea confruntare a alegerilor de la 30 noiembrie, lansandu-si candidatii pentru Parlament.

In aceasta zona se afla colegiul electoral numarul 3, in care PD-L candideaza cu doi oameni de marca, prof. Sabin Iliesi, la Senat,si Ioan Oltean, actualul vicepresedinte al Camerei, la Camera Deputatilor. Colegiul electoral nr. 3 cuprinde 15 localitati. Modelatorul evenimentului a fost elegantul si activul deputat Oltean, care, printre altele, si-a prezentat cu dragoste si incredere colegii angajati in lupta alegerilor.

Prof. Sabin Iliesi, candidat la Senat : » Sunt nascut pe aceste meleaguri. Am incredere in victoria noastra pe care o vom obtine categoric. » Ioan Andreica, prim vicepresedinte PD-L:” Suntem de departe cei mai buni. Trebuie sa discutam cu fiecare om in parte. Ii putem bate in toate colegiile.” Liviu Rusu, presedintele Connsiliului Judetean:” Schimbarea are si ea durerile facerii.

Dati-mi oameni jucatori, puternici, langa mine. Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, Oltean a demonstrat ca este o mare capacitate. Mergeti in teritoriu, este momentul adevarului pentru judetul nostru. » Ioan Oltean : » PD-L este mai aproape ca oricand de guvernare. Este sansa noastra unica. Suntem singurul partid care poate produce o schimbare totala. Ne adresam pensionarilor, pensia minima garantata va fi de cel putin 350 lei, iar pensia medie,450 euro. Salariul mediu va atinge 900 euro. Subventia la agricultura, pe ha, va fi 300 euro. Vom face 836 km. De autostrada, iar 10.000 de drumuri judetene vor fi asfaltate. Vom sprijini pe toti 15 primari ai colegiului 3. Vom deschide drumul spre Suceava, prin pasul Rotunda. Avem in obiectiv drumurile Ilva Mica-Josenii Bargaului si Sant-Lunca Ilvei, peste Cartibav. In Maieru, Rodna, Telciu si alte cateva comune, vom avea peste 80% din voturi. Dumnezeu sa ne ajute. »

I-am mai vazut in sala pe Filip Moisil, vicepresedinte judetean PD-L,si Ioan Nelu Botis, care mi-a spus : » Ceea ce m-a determinat sa candidez a fost votul uninominal. Primul lucru pe care-l vom face va fi sustinerea reformei pensiilor.Ne cerem iertare ca politicieni. »

A mai luat cuvantul primarul Maierului, Vasile Bors, foarte increzator in victoria partidului sau. Din Rodna am venit cu o delegatie de aproape 40 de oameni, condusa de primarul localitatii, dr. Alexandru Nascan si consilierul judetean,ing. Alexandru Jauca.

A fost si o mare agapa prieteneasca, asociata cu muzica populara, usoara si dansuri folclorice traditionale. Culoarea portocalie era mai portocalie ca oricand.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5