Agenda electorală PD-L

Candidaţii PD-L, axaţi pe proiectele de dezvoltare a judeţului

Zilele trecute, liderul judeţean PD-L Ioan Oltean, candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 3 şi Sabin Ilieşi, candidatul PD-L pentru Senat au fost prezenţi în mijlocul locuitorilor din satul Nepos, comuna Feldru. Însoţiţi de o numeroasă echipă de campanie, aceştia au distribuit materiale electorale şi au purtat discuţii cu localnicii, prezentându-şi proiectele. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean a subliniat faptul că a fost şi este un permanent susţinător al comunei, fiind implicat direct în alocarea de fonduri pentru reabilitarea şcolilor, alimentarea cu apă a Neposului, şi realizarea staţiei de tratare şi epurare, şi a garantat faptul că proiectele sale pentru modernizarea zonei vor continua. „Intenţionez să ajut la modernizarea şi extinderea reţelei de alimentare cu apă din comună, şi la realizarea unei staţii de epurare modernă, în comuna Feldru”, a declarat Ioan Oltean, în cadrul întâlnirilor electorale cu alegătorii din localitate.

Sabin Ilieşi, candidatul PD-L pentru Senat în Colegiul 2 este şi fiu al satului, şi le-a vorbit locuitorilor din comuna natală, despre importanţa corelării măsurilor sociale care privesc programul de guvernare al PD-L. „Programul nostru garantează o agricultură românească în condiţii europene, dar şi implementarea unor măsuri urgente pentru sănătate, sub deviza Sănătatea şi la sate”, a concluzionat Sabin Ilieşi.

Candidaţii PD-L au garantat cetăţenilor că vor aplica pe deplin motoul campaniei „PD-L ţine cu tine”, având o agendă permanent deschisă la doleanţele şi problemele locuitorilor Văii Someşului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5