Agenda electorală PD-L

Proiectele candidaţilor PD-L pentru mediul rural

Ioan Oltean şi Sabin Ilieşi, candidaţii PD-L pentru Camera Deputaţilor, Colegiul 3, respectiv Senat, Colegiul 2, însoţiţi de o numeroasă echipă de campanie au ajuns, şi în oraşul staţiune Sîngeorz-Băi. Cei doi candidaţi pentru Parlamentul României au purtat diverse discuţii cu cetăţenii, prezentându-şi programul propriu pentru dezvoltarea şi modernizarea zonei. „Obiectivele pe care dorim să le atingem vizează infrastructura rutieră a zonei, dezvoltarea în mod special a agroturismului local şi problemele agriculturii. Acestea sunt în strânsă legătură cu programul de guvernare al PD-L care garantează prin măsurile sale, o Românie, în care viaţa de zi cu zi să fie la standarde europene”, a declarat Sabin Ilieşi, candidatul PD-L pentru Senat în Colegiul 2.

Liderul judeţean Ioan Oltean a fost prezent şi în localităţile Telciu, Romuli, unde a avut întâlniri cu alegătorii. Candidatul PD-l pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 3 le-a prezentat locuitorilor comunei Romuli, proiectele sale pentru mediul rural, şi îndeosebi proiectul ce vizează modernizarea drumului naţional DN 17 C. „Este un proiect extrem de important, acest drum care face legătura între Năsăud - Salva – Telciu – Romuli - Dealul Ştefăniţei şi judeţul Maramureş, este un drum esenţial pentru dezvoltarea agroturismului local”, a precizat deputatul Ioan Oltean.

Şirul întâlnirilor electorale continuă, candidaţii PD-l propunându-şi să ajungă în cât mai multe zone pentru a sta de vorbă cu cetăţenii, şi pentru a face cunoscut programul de guvernare al Partidului Democrat - Liberal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5