Liberalul Popescu „ a protestat spontan” la Consiliul Judeţean

Liderul consilierilor judeţeni ai Partidului Naţional Liberal, Dorin Popescu, a prezentat, în plenul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean, o pancartă „replică” dedicată preşedintelui CJ BN, Liviu Rusu. Gestul reprezintă şi o replică la „campania de informare a PDL” începută de secretarul general Ioan Oltean, prin care parlamentarii PSD şi PNL erau prezentaţi drept „chiulangii”.

Săgeata liberală l-a ţintit pe Liviu Rusu, cu acelaşi termen, de „chiulangiu”. „După calculele mele mai avem 102 zile de funcţionare a acestui Consiliu Judeţean, sper că vom intra într-o normalitate, legalitate. Anul trecut, au fost cinci şedinţe ordinare, fapt inacceptabil. Onor preşedintele PDL, Ioan Oltean, ţine cont de faptul că parlamentarii noştri sunt în grevă de o lună de zile, dumneavoastră, domnule preşedinte (n.n. – Liviu Rusu), aţi făcut grevă, anul trecut, şapte luni”, a justificat acest demers Dorin Popescu, arătând că Liviu Rusu nici nu şi-a donat indemnizaţia de preşedinte.

Popescu a adăugat că pancarta cu mesajul „Liviu Rusu- chiulangiu” reprezintă şi un mesaj al protestatarilor bistriţeni care nu au avut „şansa” să îi transmită acest mesaj direct preşedintelui, chiar dacă vin zilnic în faţa Palatului Administrativ, de mai bine de o lună şi jumătate, la ora 17.

De cealaltă parte, Liviu Rusu a remarcat faptul că Dorin Popescu, una dintre cele mai vechi cunoştinţe de-ale sale, a …încălcat regulamentul Consiliului Judeţean. Totuşi, preşedintele CJ a promis că, până la finalul acestui mandat, consilierii judeţeni vor fi convocaţi lunar în şedinţe. În ceea ce priveşte atacurile politice, Liviu Rusu a menţionat că va vorbi întotdeauna de bine de Dorin Popescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5