Care este solutia mai ieftina sa calatoresti in Germania?

Care este solutia mai ieftina sa calatoresti in Germania?
Numarul mare de romani care locuiesc in Germania a crescut foarte mult, ceea ce inseamna ca numarul celor care calatoresc catre acesta tara este foarte mare. Tocmai de aceea din ce in ce mai multe companii ofera transport Germania si retur.

Sunt doua modalitati de a ajunge in aceasta tara cu microbuzul sau cu avionul. Care este insa cea mai convenabila varianta?

Transportul cu avionul

Are marele avantaj de a fi rapid, dar implica multe restrictii si uneori este foarte scump. Este adevarat ca atunci cand iti planifici calatoria cu ceva timp inainte, pretul poate sa fie unul destul de mic, insa din pacate nu puteti lua toate bagajele de care aveti nevoie. Cei care doresc sa transporte bagaje mari trebuie sa plateasca o taxa extrem de mare pentru a le pune in cala avionului.

Transportul cu microbuzul

Conform celor de la ZGR, aceasta este o solutie adoptata de tot mai multi romani. Este adevarat ca timpul de calatorie poate fi foarte lung, dar in afara de acest dezavantaj, avantajele autobuzului sunt foarte convingatoare:

  • - Preturi mici si fixe. Preturile percepute de companiile de transport incep de la cateva zeci de euro si rareori depasesc 100 de euro pentru o calatorie. Este un pret destul de mic in comparatie cu biletele de avion, dar avantajul este ca puteti plati chiar si in ziua calatoriei.
  • - Posibilitatea de a transporta bagaje mari. In pretul biletului de microbuz este inclus si un bagaj in limita a 50 de kg, ceea ce de obicei la avion este foarte scump.
  • - Ocazia de a descoperi peisaje incredibile pe traseu. Transportul cu microbuzul in Germania poate fi o calatorie placuta deoarece puteti descoperi peisaje noi, orase si chiar si diferite tari.
  • - Confort si siguranta. Scaunul unui microbuz este mult mai confortabil decat cel al unui avion. Exista mai mult spatiu pentru picioare, te poti odihni linistit deoarece vei ajunge in siguranta la destinatie. Toate microbuzele au wifi, ceea ce inseamna ca pe tot parcursul calatoriei te poti uita la filme, poti asculta muzica sau chiar poti vorbi cu cei dragi.
  • - Transportul se face numai de la adresa la adresa. Sunt plecari din majoritatea oraselor din tara, iar numarul oraselor de destinatie din Germania este foarte mare. Astfel nu mai sunteti nevoiti sa cheltuiti alti bani in plus pentru transportul de la aeroport pana la destinatie.
  • - Poti beneficia de anumite reduceri. Daca esti client fidel sau elev, student sau calatoresti intr-un grup de persoane, atunci garantat poti beneficia de reduceri semnificative.

Cei care doresc sa calatoreasca confortabil pana in Germania, si cu munte avantaje, asadar trebuie sa aleaga transport cu microbuzul alaturi de firma ZGR. Este cea mai ieftina si convenabila varianta.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5