WalTrans-Partenerul tau de incredere pentru transport Romania Germania si retur!

Atunci cand doriti sa calatoriti catre o alta tara sau chiar vreti sa trimiteti un pachet, trebuie mare atentie pentru a alege o firma de transport international care sa fie de incredere.

Siguranta dumneavoastra si a bunurilor este cea mai importanta, motiv pentru care WALTRNAS pune intotdeauna accentul pe servicii de calitate si sigure. Cu peste 10 ani de experienta, WalTrans ofera transport persoane, colete si auto pe platforma la cele mai inalte standarde de confort si siguranta. Daca vrei sa pleci intr-un concediu sau pur si simplu in interes de afaceri catre alta tara din Europa, poti alege sa calatoresti cu WalTrans la preturile cele mai mici.

De ca sa alegi calatoriile cu WalTrans?

WalTrans realizeaza curse saptamanale din aproape toate orasele tarii catre Austria, Belgia, Olanda si Germania. Cel mai mare avantaj al serviciului de transport persoane Romania Germania si retur este calatoria direct la destinatia clientului. Vei pleca din Romania cu microbuzul direct de la adresa unde locuiesti si vei putea sa cobori exact la destinatia dorita, fara sa mai ai nevoie de alt mijloc de transport. In acest fel, economisesti bani si timp pentru ca nu vei mai plati un taxi care sa te duca de la aeroport direct la adresa. In plus, nu mai este nevoie sa muti bagajele de la o masina la alta.

Flota de microbuze este moderna, una dintre cele mai noi din Romania, asigurand toate conditiile necesare pentru un drum confortabil, rapid, dar cel mai important un drum sigur. Unele dintre dotarile microbuzelor sunt: aer conditionat, scaune individuale si rabatabile, prize, wifi, sisteme audio-video si suficient spatiu pentru bagaje. Microbuzele care realizeaza curse catre aceste tari ale Europei sunt verificate periodic pentru a se asigura calitatea acestora.

Un alt motiv pentru care sa alegi WalTrans este ca rezervarea biletului de calatorie este foarte simpla si o poti face telefonic la nr: 0767 943 141 sau chiar pe site-ul companiei unde vei gasi toate informatiile de contact pentru rezervare transport in Germania, dar si posibilitatea de a anula gratuit rezervarea cu conditia sa se faca cu 3 zile inainte de plecare.

In plus, compania de transport persoane Germania ofera si reduceri pentru clientii fideli, studenti, pensionari, grupuri de persoane si chiar si copiilor mici sub o anumita varsta.

Daca doriti cele mai bune conditii, o calatorie sigura si rapida, sugestia noastra este WalTrans, care este cea mai buna si mai cautat in domeniul transportului international de persoane, colete si autoturisme pe platforma.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5