Trasee de transport public, prelungite spre cartierul RAAL, Liceul Logos şi Complexul Wonderland

Consilierii municipali vor dezbate, în şedinţa ordinară de joi, două proiecte de hotărâre care vizează prelungirea unor trasee de transport public local, ca urmare a solicitărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi pentru a facilita accesul în Compexul Wonderland.

         Astfel, este propusă prelungirea traseul nr. 13 de transport public local de persoane prin curse regulate, la cele două capete de traseu, şi anume la dus, pe str. Busuiocului până la Liceul Creștin Logos Bistrița, str. Busuiocului, nr. 17, unde va fi capătul de traseu; la întoarcere, pe str. Valea Budacului până la Cartierul RAAL Bistrița, str. Filip Cristian Petru, unde va fi capătul de traseu. De asemenea, vor fi înfiinţate două stații de autobuz la cele două capete de linie. Per total, este vorba de un traseu mai lung cu aproximativ 750 m.

         Consiliul Local Bistriţa va aproba şi prelungirea traseului nr. 1 barat de transport public local de persoane prin curse regulate, până la Complexul sportiv polivalent  Wonderland. Traseul nr. 1 barat va avea următorul itinerar: Str. Ștefan cel Mare-str. Ghinzii-str. Valea Ghinzii-Complexul sportiv polivalent Wonderland și retur, alternativ cu Str. Ștefan cel Mare-str. Ghinzii-str. Valea Ghinzii-Ghinda și retur. Alternanța se va realiza la fiecare cursă. Traseul va funcționa în forma prelungită în perioada 01 decembrie 2016 – 15 martie 2017. De asemenea, vor fi

înființate 3 stații de autobuz pe traseul prelungit, pe str. Valea Ghinzii, nr. 54; Complexul sportiv polivalent Wonderland şi str. Valea Ghinzii, nr. 41.

Comentarii

14/11/16 12:15
Vizitator

Linia 13 ar putea fi prelungita cu 500 m pana la intersectia cu Drumul Tarpiului, prin celebra bretea de legatura Subcetate-Tarpiului asigurand astfel o legatura pe acest traseu si cu Grupul Scolar Agricol sau cu institutiile din apropiere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5