Viceprimarul Cristian Niculae anunţă începerea lucrărilor la utilităţi şi modernizarea străzilor Valea Ghinzii şi Aerodromului

Primăria Bistriţa a semnat contractul de execuție pentru proiectul Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent Municipiul Bistrița, adică strada Valea Ghinzii și strada Aerodromului, anunţă vicperimarul Cristian Niculae.

„Licitația pentru execuția lucrărilor s-a finalizat, avem constructor desemnat, toate documentațiile si proiectul tehnic sunt finalizate, în scurt timp urmează organizarea de șantier și începem lucrul. Proiectul este finanțat prin Programul P.N.D.L., având valoarea totală de peste 27 milioane lei și o perioadă de finalizare a lucrărilor de 24 de luni”, precizează viceprimarul Cristian Niculae.

Principalele lucrări care se vor realiza în cadrul acestui proiect sunt rețeaua de alimentare cu apă către Complexul Sportiv Polivalent; rețeaua de canalizare pe str. Valea Ghinzii până la Complexul Sportiv Polivalent; rețea de colectare apă pluvială; rețea alimentare energie electrică pentru Complex Sportiv Polivalent; asfaltarea str. Valea Ghinzii și a str. Aerodromului până în localitatea componentă Unirea și până la Complexul Sportiv Polivalent (cu trotuare pe ambele părți ale străzii, cu pistă de cicliși cu doua sensuri de mers), pe o lungime de 3,2 km şi iluminat public stradal cu tehnologie LED si cabluri îngropate.

„Mă bucur că vom dezvolta o zona urbană nouă pentru oraș prin proiectul Complexului Sportiv și mă bucur că locuitorii de pe Str. Valea Ghinzii vor fi primi beneficiari ai acestei modernizări. Vă voi informa constant, așa cum v-am obișnuit și până acum, cu evoluția lucrărilor de pe acest nou șantier al orașului Bistrița”, transmite Cristian Niculae.

 

Comentarii

16/07/19 15:56
Vizitator

După cum am mai spus, denumirea de “COMPLEX SPORTIV POLIVALENT” este un pleonasm. Era suficientă denumirea de “Complex Sportiv”, care defineste o bază sportivă amenajată pentru practicarea mai multor ramuri de sport. Cuvantul “polivalent” nu aduce nimic in plus. El repetă in mod inutil continutul din definitia complexului sportiv, generand un pleonasm. Mai potrivită ar fi denumirea de „Parc sportiv” care defineste un ansamblu de terenuri sportive in jurul cărora se află zone verzi si spatii de recreere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5