Viceprimarul Cristian Niculae: Am semnat autorizaţia de construire pentru utilităţi şi drum de acces la Complexul Sportiv Polivalent

         Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, a anunţat că a semnat o autorizaţie de construire pentru drumul de acces şi utilităţi la Complexul Sportiv Polivalent  din Unirea.

         „Am semnat, anul trecut, contractul de finanţare pentru acest proiect, cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, în valoare de aproximativ 6 milioane euro. Documentaţia este deja la Compartimentul de achiziţie publică, pentru a demara procedura de licitaţie. Sperăm să nu avem probleme cu contestaţiile, aşa cum s-a întâmplat în cazul restaurării Bisericii Evanghelice, unde am fost nevoiţi să aşteptăm nouă luni. Cred că dacă lucrurile se derulează în mod firesc, anul acesta am putea începe şi o parte din lucrări”, ne-a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

         Potrivit acestuia, proiectul finanţat din fonduri guvernamentale şi cofinanţat de la bugetul local este unul complex. „Vom realiza alimentarea cu apă la Complexul Sportiv Polivalent. Avem nevoie de o capacitate mai mare pentru că acolo va fi realizat şi Aquapark-ul. De asemenea, va fi făcută şi reţeaua de canalizare, tot pe drumul Ghinzii, cu trei staţii de pompare pentru apa uzată. Va fi modernizat drumul de acces, respectiv Drumul Ghinzii până la Aerodrom, dar şi porţiunea care merge spre Goldplast. Este vorba de aproximativ 3,5 km, aici vor fi amenajate piste pentru ciclişti şi de asemenea va fi extins iluminatul public”, ne-a explicat viceprimarul municipiului Bistriţa.

***

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5