CARTEA ”MALUL TĂCERII” DE DOREL COSMA, LANSATĂ LA PARIS

Recent, la Paris , a avut loc lansarea volumului de poezii ”Malul tăcerii” de Dorel Cosma. Poetul Joel Conte, președintele Europoeziei din Franța, a vorbit, într-o atmosferă oficială, în prezența ambasadorului Vietnam-ului la Paris, Nguyen Manh Vuong, a directorului Institutului Cultural vietnamez, Nguyen Thanh Vuong și a celorlalte delegații internaționale ( Italia, Israel, Spania, Ucraina,Cipru et.), despre cea mai recentă apariție tipărită la editura Nosa Nostra din Bistrița.
Volumul româno-francez în traducerea doamnei Maria Muguraș Petrescu Vunk a avut un succes deosebit în rândul celor prezenți, Joel Conte și autorul cărții, Dorel Cosma, recitând câteva poeme, savurate din plin de auditori.
În prezentarea susținută de Joel Conte s-a insistat pe sensibilitatea, simbolismul și expresivitatea poetului bistrițean. Deosebit de apreciată a fost și grafica volumului, semnată de Lucian Dobârtă unde simbolurile de pe prima copertă converg spre imaginea parcului bistrițean și se răsfrânge apoi în poezia „Parcul”.
În final, autorul volumului a citit și alte poezii și a acordat autografe celor prezenți.
Doris Cosma
Adrian Pușcaș

Comentarii

04/04/17 12:15
George Carp

Cand nu dai bani din propriul buzunar, lansezi si in Honolulu!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5