Casă cu suflet, casa de vis de la MIS!

Trăim într-o societate care se bazează pe viteză, pe rapiditate, o societate în care și cel mai important lucru se face pe repede înainte. În ceea ce privește domeniul construcților civile sau industrial, calitatea nu mai este de mult timp un sine qua non. Totul se bazează pe o spoială rapidă și cam atât.

         În ciuda vremurilor descries,  cei de la MIS GROUP refuză să meargă pe scurtătură și preferă calitate în locul cantității, tocmai de aceea au luat decizia de a pune în practică un proiect cu suflet. Un proiect care pune  în prim plan familia și căminul. Este vorba de cel mai modern complex de locuințe din județul Bistrița-Năsăud, proiect care a debutat deja și este în derulare. Cei de la MIS GROUP consideră că este nevoie ca în fiecare construcție pe care o realizează să se pună mult suflet. De aceea complexul rezidențial pe care aceștia îl dezvoltă are la bază calitatea și plierea pe nevoile oamenilor. Marea majoritate ne cumpărăm o casă o singură dată în viață, iar aceasta trebuie să ne asigure tot confortul material dar mai ales cel sufletesc.

         Construcția  va fi un complex adresat oamenilor din clasa de mijloc care își doresc pe lângă confort și calitate. Calitate pe care constructorul o garantează. Vorbim de materiale de cea mai bună calitate care vă vor face să vă simțiți într-adevăr ACASĂ.

Un complex rezidențial bazat pe nevoile reale ale unei familii este pe cale să se nască în județul Bistrița-Năsăud tocmai pentru a asigura tot confortul necesar unei familii normale care își dorește ca locuința sa să nu fie doar un apartement, ci să fie: ACASĂ. Mai ales că este situat într-o zonă mai mult decât atractivă cu acces facil la toate magazinele de care aveäi nevoie fiind situat pe strada Calea Moldovei în incinta centrului comercial și în vecinătatea magazinului Kaufland.

         Dezvoltatorul Complexului a luat în considerare de mai mult timp ideea de a construi un astfel de imobil, dar lucrurile au debutat abia acum deoarece cei de la MIIS GROUP au considerat normal să nu înceapă construcția până când nu au ABSOLUT toate aprobările necesare și proiectul prezintă o siguranță și un confort deosebit  pentru ca viitorii proprietari să aibă parte dee o casă de vis.

         Materialele folosite la construcția imobilului sunt de cea mai bună calitate, constructorul preferând să reducă la minim profitul tocmai pentru a asigura un confort deosebit. Tocmai de aceea marketing-ul este construit pe principiul: ”nu vindem în faza de proiect”, astfel că vânzarea efectivă va începe în vară după ce construcția va prinde contur moment în care dezvoltatorul va anunța și prețul final, care se anunță unul promițător.

         Motto-ul dezvoltatorului este “Mută-te într-un Imobil cu Suflet” și cei de la MIS GROUP promit că nu va fi doar un motto, ci o realitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5