CASA LUI GEORGE, LOCUL UNDE LUXUL ESTE LA EL ACASĂ

                Odată cu evoluția societății românești  și deschiderea către occident și pretențile românilor au început să crească în materie de  confort și amenajări interioare. Tocmai de aceea show-room-ul Casa lui George din Bistrița  , Bulevardul Independenței numărul 99, Complex Rezidențial Optima,  spațiu numărul 5 parter vine în întâmpinarea nevoilor dumeavoastră cu o gamă  variată de produse de lux pentru amenajări și finisaje interioare, ale cunoscutelor branduri italiene NIKKOLOR, GEORGIO GRAISAN, RIVVES și multe altele. De asemenea la Show room-ul Casa lui George puteți contracta lucrări de amenajări interioare de o calitate superioară, pardoseli epoxidice și 3D, într-o gammă  variată de culori și imagini. De asemenea vă oferim și servicii de design profesionist la prețuri accesibile.

                Cei pentru care confortul cotează cu adevărat tot aici găsiți singurul loc din țară din care puteți comanda MOBILIER AUTENTIC Chesterfieled confecționat și vopsit manual din piele naturală și catifea.  Pentru pretențioși acestea se pot personaliza cu pietre prețioase.

                În curând puteți achiziționa din același showroom  produse  exclusiviste pentru amenajarea de băi din gama de lux, faianță, gresie, baterii personalizate, vase de toaletă, chiuvete și multe altele.

                Informații suplimentare  la sediul nostru sau la numărul de telefon 0745748378. Vă așteptăm cu drag la Showroom-ul Casa lui George

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5