CREŢU GEORGEL ŞTEFAN: ANTREPRENORII SE LOVESC DE BIROCRAŢIE ŞI DE LIPSA DE SUSŢINERE A STATULUI

CREŢU GEORGEL ŞTEFAN, tânărul antreprenor ce s-a întors acasă din străinătate pentru a pune umărul la dezvoltarea societăţii. Finasaje de lux, pardosele 3 D şi construcţii de la zero la cheie

Nelu Boldea

Chiara daca traim vremuri destul de tulburi iata ca noi investitori au curajul sa intre pe piata constructilor si sa creeze locuri de munca. Este cazul si unui tanar antreprenor din judetul nostru care dupa o perioada petrecuta in strainatate a decis ca e cazul sa se intoarca pe meleagurile natale sis a puna umarul la dezvoltarea societatii.

            Cretu Georgel Stefan este unul dintre noii jucatori de pe piata de constructii civile si industriale din Bistrita –Nasaud. Societatea sa New Home Real Estate Design SRL ofera in acest moment 15 locuri de munca dar este intr-o continua dezvoltare iar in viitorul apropiat alti oameni isi vor putea gasii un loc de munca la aceasta societate.

In prezent activitatea se concentreaza pe termoizolarea a doua noi blocuri de locuinte, aparţinând dezvoltatorului imobiliar SC RAZ Construct Imobil SRL ( RCI Imobliare), reprezentat de Răzvan Gheţa.  

În proiect Creţu Georgel Ştefan are şi constructia unei fabrici de impachetat orez in judetul nostru, precum şi deschiderea in maxim doua luni de zile a unui show-room pentru River si Stone Sistem din Italia.

            Pe langa constructii civile si industriale societatea se ocupa si de amenajari interioare, finisaje de lux dar si pardosele 3 D.

            Antreprenorul spune ca principalele obstacole sunt birocratia, controalele excesive, de cele mai multe ori insa justificate dar si lipsa de sustinere din partea statului si a bancilor.

            Cei care isi doresc finasaje de lux, pardosele 3 D si constructii de la zero la cheie pot contacta reprezentantul societatii la tel 0774300981 sau email [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5