Mondial Motors deschide un centru multifunctional pentru clientii Toyota din Bistrita

'Mondial Motors', companie din grupul Comautosport, inaugureaza un modern complex multifunctional de tip 3S, joi 17 decembrie 2009.

“Realizat dupa cele mai inalte standarde internationale, centru Toyota vine in intampinarea exigentelor in crestere ale clientilor nostri. Investitia facuta aici este dovada angajamentului companiei de a oferi servicii complete la standarde Toyota” a declarat Ioan Sighiartau - actionar principal.

Noul centru Toyota - situat pe Str. Libertatii nr. 62, ofera clientilor Toyota servicii integrate.

Show-room-ul de 800 mp are capacitate de prezentare de 12 masini, unde actualii si potentialii clienti, sfatuiti de consilierii de vanzare, pot descoperi toate avantajele autoturismelor Toyota,

Service-ul are 1800 mp si mecanicii dispun, pe langa o inalta pregatire profesionala, de lifturi, motoare de proba, testere pentru sistemul de franare, pentru directie si pentru suspensii, toate din cea mai noua tehnologie si la cele mai inalte standarde.

Mondial Motors va comercializa intreaga gama de autoturisme Toyota, autoturisme care imbina in mod armonios calitatea superioara, inovatia, fiabilitatea si confortul cu siguranta pasagerilor si protectia mediului.

“Nu ne dorim sa vindem doar masini ci si sa convingem potentialii nostri clienti ca milioanele de cumparatori din toata lumea care au achizitionat acum o Toyota beneficiaza de o experienta unica la volanul masinilor fabricate de noi” a declarat George Kyriazis, Director General Toyota Romania”.

Sunteti asteptati asadar joi 17 decembrie in noul show-room de modelele Toyota: iQ, aygo, Yaris, Cruiser, Auris, corolla, Verso, Avensis, Hilux si Hiace pentru a descoperi conceptul Toyota si o noua tehnologie, mai apropiata de mediu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5