Comautosport - celebreaza 20 de ani de profesionalism pe piata auto din Bistrita

In 23 august Comautosport sarbatoreste an de an, cu emotie, ziua aniversara.

Pe parcursul acestor 20 de ani compania a evoluat permanent, intr-un ritm constant si sustinut, astfel,

1991 - Compania s-a infiintat in luna august 1991 prin preluarea in locatie de gestiune a spatiului situat in Bd. Decebal nr. 46, fostul IDMS, care avea acelasi domeniu de activitate – comert cu piese si accesorii auto, a fost infiintata firma COM AUTO MOTO VELO SPORT iar numele magazinului a devenit Auto Alfa.

In acelasi spatiu au inceput sa construiasca viitorul companiei, prezentul de astazi.

1992 – Are loc extinderea spatiului de vanzare a pieselor auto prin cumpararea magazinului din A. Muresanu, denumit Auto Beta. A inceput activitatea de import, respectiv distributie de ulei Super Gard si de camere de fabricatie americana.

1993 – A inceput constructia la sediul actual al companiei, format din Service auto, Vopsitorie si spalatorie auto, sala pentru expunere autoturisme, birouri administrative.

1994 – Activitatea de vanzari de piese s-a extins in Bistrita, prin cumpararea magazinului Auto Delta, aflat in Bd. Independentei nr. 4.

1995 – Sediul a fost dat in folosinta iar compania a devenit dealer autorizat al autoturismelor marca Daewoo, incepand o relatie de durata cu Daewoo Romania, fiind pe primul loc pe piata auto locala inca din anul 1996, facand parte din reteaua nationala de Dealeri din Romania.

1996 - In anul 1996 s-a cumparat magazinul ROMARTA, situat in Piata Petru Rares nr.3 unde se comercializeaza articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati de calitate superioara printre care se numara brand-urile: Steilmann, Bigotti, Menbur, Tamaris, Condur si altele.

1997 – Activitatea de vanzari de piese s-a extins, prin inaugurarea magazinelor din orasele Beclean si Nasaud.

1999 – Compania initiaza o activitate de pionierat la nivelul judetului Bistrita Nasaud, aceea de import de autoturisme second hand din Uniunea Europeana cu scopul de a fi comercializate in leasing catre potentialii clienti. Aceasta activitate a implicat mari resurse atat financiare cat si de know-how, dar rezultatele investitiilor facute la vremea respectiva se vad acum, compania ocupand locul I in topul judetean firmelor din domeniul vanzarilor de masini, pentru mai multi ani la rand.

2000 – Are loc o extindere a grupului prin achizitia pachetului de actiuni de la Europa Service, firma situata in Bistrita, str. Libertatii nr. 52, dupa restaurare generala, acesta devenind un service auto prosper.

2001 - Activitatea de vanzari auto s-a extins prin deschiderea punctelor de lucru in Bacau si Piatra Neamt.

2002 - Au fost deschise puncte de lucru in Galati si Iasi.

2003 - In acest an s-a achizitionat pachetul integral de actiuni de la IATSA Pitesti pentru Automobile Service, concesionarul bistritean al marcilor Dacia si Renault.

2004 - S-a investit in modernizarea locatiei situata pe Calea Moldovei nr. 22.

2005 – Automobile Service a devenit dealer Renault.

2006 – S-a creat in cadrul grupului institutia financiara nebancara IFN COMAUTOSPORT LEASING SA, avand ca profil finantarea.

2007 – Se infiinteaza societatea Risk Star Broker de Asigurare.

2008 – La inceputul anului 2008 a fost demarat un plan de investitii major care a inclus modernizarea sediului, a show-room-ului si marirea capacitatii de service prin construirea unei hale.

Ansambul a devenit astfel unul de tip 3S pentru autoturismele Toyota, marca aflata pe primul loc in topul mondial al producatorulor auto, activitate ce se desfasoara in cadrul societatii Mondial Motors.

De asemenea in anul 2008 am devenit dealer Mitsubishi, deschizand un show-room in strada Libertatii Nr.62.

2009 - Se extinde ca Reparator autorizat Opel si Chevrolet.

2010 - Extinderea retelei comerciale in domeniul fashion prin inaugurarea magazinului de pe strada Gen. Grigore Balan in care se comercializeaza Brandul Rinascimento - O marcă pentru cei care doresc să împărtăşesca aceeaşi pasiune pentru lucrurile frumoase, făcute cu grijă, facute cu dragoste; o oportunitate in plus oferita celor care cred în moda italiana.

si DANIEL BESSI - o marca de camasi pentru barbati, care asigura un “look total” pentru orice ocazie, prin colectii variate ca stil:

2011 – Deschiderea Pietei Auto langa pasarela din strada Libertatii Nr.62, unde oferim servicii complete de promovare a autoturismelor detinute de clientii nostri.

“Cu un portofoliu de peste 5000 de autovehicule comercializate de la infiintare de catre grupul Comautosport, consider ca stabilitatea, consecventa, seriozitatea si integritatea sunt ingredientele succesului” - spune Dna Cristina Ionela Toadere – directorul general in cadrul Comautosport.

Telul nostru este de a oferi clientilor solutii complete care sa le asigure rapiditate , flexibilitate prin cresterea eficientei si productivitatii. Solutiile propuse se bazeaza pe experienta indeungata a specialistilor nostri atat in afaceri cat si in domeniul auto.

Filosofia

Suntem dedicati satisfacerii asteptarilor si cerintelor clientilor nostri, prin asigurarea de solutii profesionale si servicii prompte, de calitate superioara. Suntem preocupati in premanenta de completarea portofoliului nostru cu solutii noi si de perfectionarea celor existente, pentru ca suntem constienti ca satisfactia maxima a clientilor si partenerilor nostri reprezinta garantia succesului si a continuitatii muncii echipei noastre.

Valori

Orientare catre client - Ne tinem promisiunile

Incredere si Curaj - Avem incredere in noi insine si curajul de a actiona

Spirit de echipa - Impreuna suntem puternici

Integritate si Profesionalism - Suntem onesti si buni profesionisti

Respect - Ne respectam clientii si partenerii.

Ne bucuram sa sarbatorim implinirea a 20 de ani de munca, pasiune, lacrimi, zambete, lupte, victorii si inovatie.

La multi ani Comautosport !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5