CENTRU TOYOTA, DESCHIS ÎN MUNICIPIUL BISTRITA

Joi, 17 decembrie, Mondial Motors, companie din grupul Comautosport, a inaugurat în municipiul Bistriţa un modern complex multifuncţional. Noul centru Toyota este situat pe str. Libertăţii, nr. 62.

Festivitatea inaugurală a fost deschisă de dl. Ioan Sighiartău, patronul S.C. Comautosport, care a salutat pe participanţi, personalităţi ale vieţii publice, şefi ai instituţilor locale , reprezentaţi ai Toyota Romania, şi a prezentat câteva aspecte privind noul centru Toyota deschis la Bistriţa. Mondial Motors, a făcut cunoscut vorbitorul, este noul dealer al Toyota în Bistriţa. Noul centru este realizat după cele mai înalte standarde. Service-ul are peste 1000 de m.p2. şi dispune de o echipă profesionistă înalt performantă, show-room-ul are o capacitate de expunere de 12 autoturisme. Concernul Toyota se situează în topul auto la nivel mondial şi suntem bucuroşi şi onoraţi să reprezetăm Toyota Romania la Bistriţa. "Bun venit, Toyota Romania!". Dl. Făgăraş Moise, director de vânzări Toyota Romania, a adresat la rându-i felicitări şi a exprimat satisfacţia pentru deschiderea reprezentanţei în Bistriţa. Primarul municipiului, Ovidiu Creţu, preşedintele Consilului Judeţean, Liviu Rusu, şi deputatul Ioan Ţintean au apreciat deschiderea unei reprezentanţe Toyota în municipiul nostru şi, de asemenea, au exprimat cele mai bune gânduri tuturor celor prezenţi, în aceste zile premergătoare sărbătorilor de iarnă. Noul centru Toyota va fi condus de directorul executiv Robert Sighiartău.

Comentarii

08/01/10 18:03
Vizitator Mircea

Am vizitat noul centru Toyota si am fost dezamagit intrucit nu am putut sa vad noua Toyota Prius? De ce cind tota planeta se zbate pentru reducerea poluarii pe noi romanii nu ne intereseaza masinile hibrid!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5