Automobile Service Bistriţa a premiat cel mai vechi autoturism Dacia 1100 din oraş

Sâmbătă, la Bistrita a avut loc Raliul “Prima cursa 1904”, organizat de ACR Bistrita, la care Automobile Service Bistriţa a participat atât în calitate de sponsor, cât şi de în cea de expozant.  “Am expus 3 masini din gama Dacia si am premiat cel mai vechi autoturism Dacia 1100 din Bistrita, din anul 1969”, ne-a transmis directorul general adjunct Cristina Toadere.

Sâmbătă a fost marcată împlinirea a 114 ani de la prima competiţie  automobilistică din România, organizată în 22 septembrie 1904, de ACR-Automobil Clubul Roman şi intitulată “Cursa auto din 1904”, a 6-a din lume. 

În acest sens, ACR Bistriţa a promovat prima ediţie a Retro Parada Toamnei, în spaţiul generos de la supermarket SELGROS, unde au fost expuse automobile de epoca ale membrilor  cluburilor  Classic Car Club, Retromobil Club România, Clubul Vehiculelor de Epocă, ACR BISTRIŢA  şi contemporane  ale reprezentantelor  auto din Bistriţa  - Automobile Service Dacia, Central Motors, Comautosport, Comsig Group, Rubin  etc. pentru a fi admirate de publicul bistriţean.

În cadrul evenimentului a  fost organizază o paradă a maşinilor de epocă pe marile bulevarde ale Bistriţei, care au fost însoţite de automobile de ajutor rutier şi Şcoala de Şoferi  aparţinând flotei noi a Automobil Clubul Român.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5