România pornește cu ROMBAT! Bateria numărul 1 din România își lansează noua identitate vizuală pe 1 decembrie

27 noiembrie 2014: ROMBAT, cel mai mare producător român de baterii auto, a ales data de 1 decembrie pentru a lansa noua identitate vizuală a companiei.

ROMBAT este un brand 100% românesc, cu o tradiție de peste 30 de ani în fabricarea bateriilor auto, care a fost întotdeauna alături de români ajutându-i să aibă startul perfect zi de zi. De aceea, compania a ales ziua de 1 decembrie pentru lansarea noii identități vizuale, această dată având o semnificație puternică pentru atât pentru companie, cât și pentru milioanele de români care folosesc bateriile produse la Bistrița.

“România pornește cu ROMBAT” este numele campaniei care a debutat la finalul lui 2014 și va rula pe principalele posturi TV din România.

Noua identitate de marcă reprezintă o evoluție normală în istoria brandului ROMBAT. Această identitate nu este doar un nou logo sau o nouă etichetă, ci aduce o nouă viziune asupra produselor și asupra brandului. În plus, facem parte din Metair, al treilea grup ca importanță în industria bateriilor din Europa, Africa și Orientul Mijlociu, iar creșterea afacerilor a atras după sine și o nouă imagine a companiei. Suntem lideri de piață în România, ne vom consolida această poziție, iar pe plan internațional furnizăm peste 65% din producția noastră de baterii.

Noul logo ROMBAT simbolizează siguranța produselor ieșite de pe poarta fabricii, dar și investițiile continue pe care le facem în dezvoltare”, a declarat Eduard Croitoru, Directorul de Marketing și Vânzări al ROMBAT.

 

***

 

 

Despre ROMBAT


Cel mai mare producător român de baterii auto, ROMBAT SA, oferă o gamă completă de acumulatori pentru toate tipurile de vehicule. Cu o tradiție de peste 30 de ani în fabricarea bateriilor auto, ROMBAT este lider pe piața românească, fiind totodată unul dintre principalii producători de baterii prezenți pe piețele din Franța, Italia și Germania. Compania bistrițeană are ca principii satisfacția clienților, a angajaților și a acționarilor, protecția mediului și dezvoltarea firmei.

Din  primăvara anului 2012, acționarul ROMBAT este grupul sud-african Metair, deținând 99,42%. Metair este un investitor  strategic, desfășurând activități în domeniul producției și distribuției de produse și servicii în industria auto.

În 2013, compania bistrițeană a finalizat o investiție de 17 milioane de euro într-o nouă unitate de producție cu o capacitate de 700.000 de baterii, utilată la cele mai înalte standarde și care poate produce atât baterii pentru mașini cu tehnologie Start/Stop cât și baterii convenționale. Prin realizarea noii structuri, capacitatea totală de producție a ROMBAT ajunge la 3,3 milioane de baterii.

Produsele ROMBAT sunt validate ca echipare originală pentru mărcile Dacia, Peugeot-Citroen, Nissan și Renault.

Pentru mai multe informații despre compania ROMBAT și produsele sale, vizitați www.rombat.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5