ROMBAT a participat la cel mai important eveniment din industria componentelor auto: Automechanika Frankfurt 2014

1 octombrie 2014: ROMBAT, cel mai mare producător român de baterii auto, a participat în perioada 16-20 septembrie la Automechanika Frankfurt, evenimentul care reunește cei mai importanți jucători din industria auto la nivel mondial. Compania din Bistrița a expus modelele din portofoliu, printre care și bateriile Start / Stop, și a stabilit legături de business cu parteneri din peste 40 de țări.
Automechanika Frankfurt este cel mai important eveniment european din industria componentelor auto, care la ediția din 2014 a reunit 4.631 de companii din întreaga lume, venite să-și prezinte produsele. Târgul a găzduit lansări de noi produse care au revoluționat industria, dar și show-uri spectaculoase organizate de producători.
Participanții veniți din 71 de țări au reprezentat diferite sectoare ale industriei, printre care: componente auto, echipamente speciale pentru spălarea mașinilor, soluții pentru stațiile de alimentare, dar și servicii IT dedicate zonei auto, accesorii și tuning auto.
Producătorul bistrițean ROMBAT a prezentat cele mai bune produse din portofoliu, bateriile Start/Stop, promovând la nivel internațional vârfurile de gamă ale producției autohtone de baterii. Calitatea și fiabilitatea bateriilor ROMBAT, confirmată prin parteneriatele de durată cu Dacia, Peugeot-Citroen, Nissan și Renault, a trezit interesul reprezentanților din 45 de țări.
139 de companii din 45 de țări printre care Germania, Franța, Italia, Anglia, Portugalia, Grecia, Olanda, Spania etc. au stabilit contacte de business cu ROMBAT și vor continua discuțiile în vederea unor colaborări internaționale.
“Participarea ROMBAT la Automechanika Frankfurt a atras atenția multor alte companii internaționale. Am reușit stabilirea a 139 de oportunități de business, rezultat ce măsoară calitatea produselor noastre, în special a bateriilor Start/Stop, care au creat multă agitație în jurul standului nostru”, a declarat dl. Eduard Croitoru, Directorul de Marketing Vanzari al ROMBAT.
Mai multe informații despre târgul Automechanika puteți găsi în linkul următor: http://automechanika.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/willkommen...
Prezentarea video a salonului Automechanika Frankfurt:

Despre ROMBAT

Cel mai mare producător român de baterii auto, ROMBAT SA, oferă o gamă completă de acumulatori pentru toate tipurile de vehicule. Cu o tradiție de peste 30 de ani în fabricarea bateriilor auto, ROMBAT este lider pe piața românească, fiind totodată unul dintre principalii producători de baterii prezenți pe piețele din Franța, Italia și Germania. Compania bistrițeană are ca principii satisfacția clienților, a angajaților și a acționarilor, protecția mediului și dezvoltarea firmei.
Din primăvara anului 2012, acționarul ROMBAT este grupul sud-african Metair, deținând 99,42%. Metair este un investitor strategic, desfășurând activități în domeniul producției și distribuției de produse și servicii în industria auto.
În 2013, compania bistrițeană a finalizat o investiție de 17 milioane de euro într-o nouă unitate de producție cu o capacitate de 700.000 de baterii, utilată la cele mai înalte standarde și care poate produce atât baterii pentru mașini cu tehnologie Start/Stop cât și baterii convenționale. Prin realizarea noii structuri, capacitatea totală de producție a ROMBAT ajunge la 3,3 milioane de baterii.
Produsele ROMBAT sunt validate ca echipare originală pentru mărcile Dacia, Peugeot-Citroen, Nissan și Renault.
Pentru mai multe informații despre compania ROMBAT și produsele sale, vizitați www.rombat.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5