Comunicat de presă

Toyota extinde garanţia standard de la 3 la 5 ani pentru toate modelele

26 ianuarie 2010, Bucureşti - Toyota România a extins garanţia completă acordată de producător pentru toate modelele comercializate în reţeaua autorizată de dealeri Toyota de la 3 ani la 5 ani. Noua garanţie introdusă de Toyota România la începutul acestui an este valabilă pe întreg teritoriul Europei şi este transmisibilă în condiţiile de revânzare a maşinii în decursul celor 5 ani.

Garanţia extinsă este valabilă în aceleaşi condiţii ca şi garanţia de bază şi aduce clienţilor o serie de beneficii majore, precum creşterea valorii de revânzare a autovehiculului şi libertatea de a circula fără griji oriunde în Europa. „Vânzarea maşinii după un rulaj de 3-4 ani, în condiţiile în care autovehiculul se află încă în garanţia oferită de producăror, iar reviziile au fost realizate în service-uri autorizare de către experţi autorizaţi aduce proprietarului beneficii importante. Prin această măsură, Toyota asigură investiţia pe teremen lung pe care un client o face în momentul cumpărării unei maşini”, declară George Kyriazis, Directorul General Toyota România.

Garanţia extinsă este valabilă şi pentru maşinile achiziţionate de către companii, avantajând societăţile care obişnuiesc să îşi înnoiască flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revânzarea autovehiculelor către persoane fizice sau alte persoane juridice.

„Garanţia standard extinsă de la 3 la 5 ani, în limita a 160.000 de km parcurşi, este dovada încrederii pe care o avem în modelele Toyota, caracterizate prin valori recunoscute de milioane de clienţi din toată lumea, precum calitate superioară, fiabilitate, şi plăcerea condusului. Garanţie Toyota Extracare acoperă, spre deosebire de competiţie, mai mult de 95% din componentele ce intră în garanţia standard, ceea ce aduce un plus foart important de confort clienţilor noştri ”, spune Directorul General Toyota România.

În prezent reţeaua de dealeri cuprinde 22 de unităţi, aflate în cele mai importante oraşe, pe întreg teritoriul ţării. Dintre acestea,19 reprezintă centre integrate - showroom, service, depozit pentru piese de schimb şi tinichigerie.

Toyota comercializează în România următoarele modele: Avensis, Yaris, Aygo, Auris, iQ, Corolla, Urban Cruiser, Land Cruiser, Rav4, Prius, Veros, Hilux si Hiace

Pentru mai multe informaţii despre gama Toyota în România,vă rugăm accesaţi: www.toyota.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5