Ùn showroom de servicii complete în Bistriţa

Ambient inaugurează un concept unic în Bistriţa: ,,Galeria cu idei"

Un spaţiu exclusiv dedicat ideilor: forme, culori, materiale noi și cele mai elegante combinații pentru o casă ideală

Ambient, unul dintre liderii pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare, a inaugurat în Bistriţa un concept unic: ,,Galeria cu Idei”, lansând astfel cel mai nou showroom din centrul său comercial.

După lansările din Sibiu, Baia Mare şi Cluj, Ambient aduce acum în atenţia bistriţenilor un nou concept de prezentare, care cuprinde o ofertă completă, inovatoare şi unică în Bistriţa atunci când vine vorba despre soluţii de amenajare destinate atât clienţilor care construiesc, cât şi clienţilor care îşi renovează casa.

“Galeria cu Idei” oferă clienţilor o multitudine de soluţii de amenajare, în stiluri variate, moderne sau clasice, adaptate pentru orice spaţiu.

O plimbare în “Galeria cu Idei” va duce vizitatorul printr-o lume surprinzătoare de culori şi forme - de la roşul cald care învie o cameră de zi clasică şi până la albastrul intens care oferă ţinută unei amenajări monocrome, veţi fi captaţi de varietatea de opţiuni.

Tendinţele în textură şi culoare pentru decorarea pardoselii şi a pereţilor, a parchetului, mochetelor, a uşilor şi a vopselelor, şeminee pentru căldura căminului sunt doar câteva dintre elementele care se regăsesc în noul concept de prezentare.

,,Începând de astăzi, bistriţenii vor descoperi în Ambient un showroom în care găsesc elementele ideale pentru o amenajare cu stil a propriei locuinţe. Indiferent dacă au un buget redus sau au în plan un amplu proiect de renovare, clienţii vor alege din “Galeria cu Idei” soluţiile complete de amenajare în materie de textură, formă şi culoare. La toate acestea mai adăugăm consilierul dedicat, recomandarea de meşteri şi transportul gratuit al materialelor, ceea ce reprezintă o parte din beneficiile programului Ambient Total” spune Simona Bezeriţă, Manager Retail punct de lucru Ambient Bistriţa.

Noul showroom din centrul comercial Ambient Bistriţa a fost inaugurat în 14 septembrie 2011.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5