Noutate pe piaţa Bistriţei şi judeţului

NATURLICH – UN SHOWROOM DE MOBILIER ŞI DECORAŢIUNI NOU

Începând de vineri, 01.06.2012, s-a lansat pe piaţa Bistriţei şi judeţului brandul „NATURLICH” de către producătorul român de mobilier „LARIX”, fiind cel de-al patrulea showroom de mobilier şi decoraţiuni „Naturlich”, după cele deschise în Cluj-Napoca, Alba Iulia şi Piteşti.
Puteţi admira şi cumpăra superbele piese de mobilier expuse cât şi decoraţiunile „Naturlich”, în cadrul Centrului Comercial Ambient din Bistriţa, la etaj, situat pe str. Calea Moldovei, unde produsele pot fi admirate în situaţii creative de amenajare.
Preţurile sunt competitive pentru produsele de calitate deosebită, iar în relaţia cu clienţii nu există cuvântul „nu”.
„Naturlich” vine cu soluţii practice de amenajare şi urmăreşte schimbarea imaginii serviciilor din această industrie, mizează pe înţelegerea dorinţelor celor le trec pragul – precizează ZSOLT BERECZKI, directorul general al companiei „LARIX”
Serviciile specifice oferite de Naturlich constau în consilierea clienţilor, pentru ca aceştia să îşi amenajeze casa mult dorită într-o manieră practică, dar în egală măsură estetică şi inteligentă; livrarea în maxim 48 ore a pieselor cumpărate; personalizarea de mobilier, în funcţie de dorinţele distincte ale clienţilor, precum şi servicii de montaj, la domiciliul clientului. Toate acestea stau sub semnul unei politici de preţuri orientate înspre consumator. „Dorim să oferim clienţilor produse de calitate, la cel mai bun preţ de pe piaţă. Vom miza pe a oferi mereu mai mult decât concurenţa, în cazul oricărui produs ori serviciu. Ne dorim ca toţi cei care ne trec pragul să trăiască o experienţă frumoasă de selectare şi achiziţie a pieselor de mobilier sau a decoraţiunilor şi sperăm să se simtă ca acasă în magazinele noastre”, afirmă VICTORIA CADAR, directorul comercial Naturlich.
Oferta Naturlich cuprinde atât produse realizate în fabricile proprii ale companiei, cât şi produse provenite de la alţi distribuitori sau producători Personalul a beneficiat de sesiuni speciale de instruire, astfel încât toţi consilierii din magazin să cunoască temeinic produsele şi beneficiile acestora, pentru a asigura consultanţa şi serviciile de înaltă calitate promise clienţilor.
Compania Larix, cu sediul în Reghin, judeţul Mureş, este deţinută de omul de afaceri Zsolt Bereczki şi membră APRM (Asociaţia producătorilor Români de Mobilier). În ceea ce priveşte activitatea de export, Larix vinde preponderent mobilier de interior, living şi sufragerii, precum şi articole sportive şi mobilier de grădină. În România, printre produsele preferate de consumatori se numără mobilierul furniruit, în stil contemporan, minimalist, pentru living, sufragerii, dar şi canapele.
Nu uitaţi să vizitaţi noul showroom, să-i treceţi pragul că nu veţi regreta!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5