ALTEX s-a întors în Bistrița ! Vezi ofertele speciale de la deschidere !

Bistrița, 19 februarie 2016 – ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în județul Bistrița-Năsăud, în locul fostului showroom Domo din centrul comercial Winmarkt Bistrița, amplasat în strada Gării, nr. 17.

Inaugurarea magazinului a avut loc astăzi și este marcată prin oferte special pregătite pentru clienți cu ocazia lansării. Astfel, în perioada 19 – 21 februarie 2016 și în limita stocului disponibil, aceștia vor putea achiziționa televizorul Samsung Smart LED Full HD cu diagonala de 121 cm. la numai 2399.9 lei, având aplicată o reducere de 500 lei, și mașina de spălat Whirlpool clasa A++, cu o capacitate de 7 kg., la numai 999.9 lei, preț redus la schimb cu un electrocasnic vechi.

În plus, clienții vor putea beneficia de posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maxim 31 de zile de la cumpărare, precum și de service și garanție, servicii care sunt oferite inclusiv foștilor clienți Domo.

„Ne bucurăm că brandul ALTEX se întoarce în Bistrița-Năsăud după o absență de câțiva ani. În calitate de lider al pieței electro-IT din România, este de datoria noastră să fim aproape de toți consumatorii noștri și să le oferim o gamă variată de produse, dar și soluții post-vânzare care să îmbunătățească experiența de cumpărare. Acestea vor fi disponibile inclusiv pentru foștii clienți Domo, care pot apela cu încredere la serviciile respective pentru produsele aflate în portofoliul nostru”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Magazinul va funcționa de luni până sâmbătă, între 10:00 și 21:30, și duminica, între 10:00 și 20:00, și va pune la dispoziția clienților produse din categoriile IT, comunicații, electrocasnice mari și mici, auto și multimedia.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

Despre ALTEX România

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 90 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5