Magazinul ALTEX Winmarkt Bistrița sărbătorește 1 an. Surprize pentru clienții săi

Pe 19 februarie, magazinul ALTEX din centrul comercial Winmarkt sărbătorește un an, ocazie cu care clienții sunt așteptați cu surprize aniversare pe durata întregii zile.
„Aniversarea de 1 an a magazinului ALTEX Winmarkt din Bistrița, pe 19 februarie, coincide cu campania Black Friday de Iarnă. Clienții sunt așteptați cu super ofertele de Black Friday de Iarnă, cu surprize speciale pentru această aniversare, dar și cu o echipă de vânzări pregătită să ofere informații utile și recomandări astfel încât aceștia să poată lua decizia cea mai bună pentru nevoile lor.” declară Daniel Mirea, Retail Director ALTEX România.
În magazinul ALTEX Winmarkt, aflat pe Bulevardul Decebal, clienții se pot bucura și de campania Black Friday de iarnă. Aceasta se desfășoară timp de o săptămână, în perioada 16 – 22 februarie 2017, și oferă cele mai importante reduceri ale sezonului, la sute de produse, din toate categoriile: electrocasnice mici și mari, smartphone-uri și gadgeturi, televizoare și produse audio-video, laptopuri și accesorii.
ALTEX mai deţine un magazin în Bistrița, aflat pe Calea Moldovei nr. 15. În ambele locaţii, ALTEX oferă clienţilor posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. De asemenea, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5