Un modern Minimarket, deschis în Complexul Winmarkt, cu preţuri „de bun simţ”

O unitate de utilitate deosebită, necesară şi binevenită pentru cetăţeni s-a deschis recent, mai precis în data de 11 august 2015, în incinta Complexului Winmarkt, situat pe strada Gării, nr. 17, din Bistriţa.
Magazinul „Minimarket” vă oferă o gamă largă de produse alimentare şi nealimentare, la preţuri „de bun simţ”, pentru toate buzunarele românilor, şi nu numai, având o servire promptă, calificată, cu un personal amabil şi respectuos, unde vechiul dicton „Clientul nostru, stăpânul nostru!” reprezintă prioritatea numărul unu pentru o bună şi optimă funcţionare.
Eleganta locaţie, aflată la parter, în partea dreaptă, după intrarea principală în Winmarkt, unde se află amplasat utilul magazin, care dispune de dotări de ultimă generaţie în ceea ce priveşte funcţionarea, la parametri maximi, având în dotare un sistem electronic de citire al preţurilor ultraperformant, iar mediul ambient este cel care asiugură confortul având toate utilităţile necesare.
Această unitate, prestări servicii de calitate pentru cetăţeni, face parte dintr-un lanţ de magazine aparţinând unei cunoscute şi apreciată firmă – S.C. Complex Laz `91” S.R.L. Bistriţa, cu o activitate neîntreruptă de peste 24 de ani, având ca administrator pe dl. Zamfir Galbin, un om care ştie şi înţelege condiţiile de funcţionare a unei firme private în economia de piaţă.
L-am abordat pe cel care conduce destinele firmei, dl. Zamfir Galbin, care ne-a răspuns scurt şi cu amabilitate la întrebarea: Ce oferiţi cetăţenilor bistriţeni, şi nu numai, prin acest deosebit magazin, care este perspectiva pentru cumpărătorii care vă trec pragul unităţii?
Administratorul societăţii ne-a precizat: „Încă din anul 1991, când am pus bazele acestei firme, mi-am propus ca după 5 ani să mă extind cu o nouă unitate comercială, care să aibă condiţii superioare de funcţionare faţă de cea precedentă şi un număr de angajaţi mai mare.
Fiind un conjudeţean statornic şi stabil, am abordat cu multă atenţie şi multă muncă ideea de a extinde reţeaua de magazine, din zona rurală, în zona urbană – în Bistriţa, cu perspective în Cluj-Napoca şi Târgu Mureş.
Am analizat obiectiv nevoile bistriţenilor şi am găsit o soluţie bună în ceea ce priveşte aprovizionarea cu produse româneşti, la „preţuri pentru buzunarul tuturor”.
Sunt aşteptaţi, cu drag şi respect, toţi cetăţenii care au nevoie de produsele oferite de magazinul nostru, pentru a fi serviţi ireproşabil, în zilele de luni-sâmbătă, între orele 9,00-21,00 şi duminica între orele 10,00-20,00.
Merită felicitările noastre, din plin, pentru deosebita realizare şi efortul făcut de a fi alături de cetăţeni, cu produse de calitate şi la preţuri accesibile.
Îi urăm mult succes şi „Să nu facă faţă clientelei!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5