Către Consiliul Local Bistriţa

CĂTRE,

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BISTRIŢA

DOMNULUI PREŞEDINTE AL ŞEDINŢEI DIN 23 FEBRUARIE 2012

Subsemnatul UNGUR LUCIAN ADRIAN, domiciliat în Bistriţa, str. Axente Sever, nr.5, judeţul Bistriţa-Năsăud, prin prezenta solicit excluderea de pe Ordinea de zi a şedinţei ordinare din data de 23 februarie 2012, a Proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”PIAŢA DECEBAL” şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent, având în vedere faptul că nu sunt îndeplinite condiţiile obligatorii (şi nu opţionale), de informare şi consultare a publicului în cadrul procesului de elaborare a planului de urbanism mai sus invocat.

Potrivit art. 39 alin.(2) din H.C.L. nr. 159/29.09.2011 privind aprobarea Regulamentului local referitor la implicarea publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului în municipiul Bistriţa, „În cazul în care PUZ-ul este de importanţă locală sau cu impact major asupra municipiului Bistriţa, grupul-ţintă se adresează tuturor cetăţenilor sau unei categorii definite în etapa pregătitoare de anunţare a intenţiei de elaborare, menţionată prin certificatul de urbanism în baza avizului de oportunitate.”

Apreciez că, întrucât nu s-a respectat procedura de informare şi consultare a publicului prevăzută în Regulamentul local elaborat în baza Ordinului nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism, aprobarea PUZ-ului ”PIAŢA DECEBAL” şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent, aprobarea lor in aceasta sedinta face ca ele sa fie nule de drept.

UNGUR LUCIAN ADRIAN

Comentarii

24/02/12 13:58
Vizitator

Du-te domnule si "taie niste scanduri", mai fa " o invarteala", mai da niste "inghetata" la copii ( acuma le poti da cate o ciocolata calda daca vrei...), sau mai punet-i un afis pe garduri... si lasa treburile municipalitatii in seama celor calificati sa o faca ... Te si pricepi dumneata la constructii si sistematizare...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5