Scrisoare deschisă

Către Primăria Bistriţa,

d-lui primar, ing. Ovidiu Creţu

Cele 15 familii locatari din scara B, bl.24, str. Rodnei, ne adresăm dvs. cu următoarea sesizare şi nemulţumire.

De aproape 2 luni de zile am înfruntat cu stoicism şi răbdare dusă până la limitele maxime haosul, debandada şi infernul creat de şantierul şi lucrările executate pe această stradă, cu praf, mizerie, zgomot puternic, peste limitele de suportabilitate fiziologice, 18 ore din 24, în speranţa că se vor şi termina odată şi totul va fi frumos şi modern.

Acum se lucrează la pavajul pentru trotuare care ajunseră doar ruine, gropi, denivelări, mai rău decât după un război. Trotuarul din faţa scării noastre a fost de circa 2-3 ori decopertat fără a fi asfaltat la loc. Culmea este că acum a fost pavat cu dale, dar exact jumătate din suprafaţă, cealaltă jumătate rămânând decopertată, plină de nisip, pietriş, resturi de şantier. Din informaţiile primite de la constructor rezultă că aşa va rămâne, făcut doar pe jumătate, că aşa este proiectul. Acest lucru ne-a creat o stare de nemulţumire şi chiar de revoltă la toţi locatarii, greu de descris în cuvinte.

De aceea ne adresăm dvs. să luaţi măsurile care se impun pentru normalizare, considerând că situaţia creată este o adevărată sfidare şi batjocură la adresa noastră ca cetăţeni şi contribuabili ai Primăriei.

Dacă situaţia nu se reglementează într-o normalitate, vom apela la toate mijloacele mass-media locale şi centrale în prima fază, urmând ca apoi să sistăm orice plată de taxe, impozite către Primărie, cu orice risc care decurge de aici.

Noi credem că nu se va ajunge până acolo, cu atât mai mult cu cât încă sunt proaspete promisiunile dvs. de a construi şi amenaja un oraş european.

Aşteptăm însă şi materializarea acestui lucru şi în ceea ce ne priveşte pe noi.

Bistriţa, la 1.08.2008

Locatarii bl.24, sc. B, str. Rodnei

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5