CCI BN organizează cursuri gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bistriţa-Năsăud organizează selecţie pentru cursurile gratuite de manager de proiect, asistent manager şi competenţe antreprenoriale, în cadrul proiectului ,,Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare-MOVE”.

"Proiectul îşi propune creşterea gradului de ocupare pe piaţa muncii a persoanelor fără loc de muncă, în special a şomerilor de lungă durată şi a şomerilor tineri din Regiunea Centru şi Regiunea Nord-Vest, în urma participării la un program integrat de servicii personalizate şi inovatoare. Persoanele selectate, vor beneficia de sprijin pentru găsirea unui loc de muncă sau pentru iniţierea unei afaceri prin: consiliere şi medierea muncii, formare profesională, consiliere antreprenorială”, ne comunică secretarul general CCI BN Monica Mureşan, manager de proiect.

Cursul nivel specializare „Manager de proiect” are o durată de 70 de ore şi se adresează persoanelor cu studii superioare. Cursul nivel iniţiere “Asistent Manager” are o durată de 64 de ore şi se adresează persoanelor cu studii medii Cursul nivel iniţiere “Competente anteprenoriale” are o durată de 64 de ore şi se adresează persoanelor cu învăţământ minim obligatoriu.

Cursurile sunt autorizate în conformitate cu legislaţia naţională privind formarea profesională a adulţilor, iar la finalizarea acestora absolvenţii vor primi certificate cu recunoaştere naţională.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, din str. P. Ispirescu, nr. 15A tel./fax: 0263-230640, 0263-210038, e-mail: [email protected], persoană de contact: Cotoi Dorina Mihaela – expert grup ţintă I.

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud în calitate de beneficiar, implementează proiectul strategic ,,Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare-MOVE”, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Parteneri în cadrul proiectului “Mobilitate şi Inovare pentru Ocupare-MOVE” sunt AJOFM Cluj, Agenţia „Inceptus” Romania, RSC Consulting SRL Cluj, DCU – Asociaţia Dezvoltarea Capitalului Uman Alba şi partenerul transnaţional, Desarollo de Estrategias Exteriores SA din Spania.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5