Ce case de pariuri online oferă ceea ce-şi doresc pariorii?

Alegerea unei case de pariuri online unde să plasezi pariurile ar trebui să nu fie un lucru foarte complicat. Şi chiar aşa era până în urmă cu câteva luni, când aveam o casă de pariuri care domina clar piaţa pariurilor din România. Între timp însă a intervenit reglementarea jocurilor de noroc la distanţă, acel operator a cam fost făcut să-şi piardă licenţa pentru următorii ani şi astfel am rămas cu mai multe agenţii de pariuri care sunt cam la acelaşi nivel.

 

Nu se poate spune că aceste agenţii rămase sunt modeste. Ba din contră, cel puţin 3-4 dintre ele reprezintă un nume important pe piaţa mondială şi sunt de încredere. Că nu oferă una singură tot ceea ce ne dorim este adevărat, dar per ansamblu vom putea găsi destul alternative viabile între casele de pariuri online legale.

 

Înainte de a vedea care sunt casele de pariuri online care oferă ceea ce-şi doresc pariorii haideţi să vedem cam ce şi-ar dori de fapt pariorii.

 

În primul rând pentru a juca pe un site de jocuri de noroc la distanţă este necesar ca acel site să fie de încredere şi toate informaţiile pe care le furnizam, respectiv tranzacţiile pe care le facem să fie în siguranţă. De când cu licenţierea nu mai există agenţii care să nu fie de încredere, deoarece o agenţie care nu respecta anumite reguli risca să piardă licenţa, ori nimeni n-ar risca să piardă această licenţa după ce a plătit sume considerabile de bani pentru ea. Totuşi, atunci când accesaţi site-ul unei case de pariuri ţineţi cont că acesta trebuie să fie securizat (adresa url trebuie să înceapă cu https în loc de http şi în faţa acesteia să existe un lăcăţel). În caz că intraţi pe un site nesecurizat recomandarea noastră este să nu completaţi datele personale şi să nu efectuaţi vreo depunere deoarece riscaţi să vă fie furate datele şi banii din cont. De acest lucru trebuie să ţineţi cont, în special, atunci când accesaţi un link primit pe e-mail.

 

O casă de pariuri online serioasă trebuie să aibă un site stabil, care să nu se blocheze atunci când are un trafic ridicat (sunt şi astfel de blocaje la agenţiile trecute din offline în online), iar navigarea pe site trebuie să se facă rapid şi uşor.

 

Poate mai important decât aspectul precedent pentru unii pariori sunt cotele oferite de agenţie şi diversitatea ofertei. Cu siguranţă toţi vrem să câştigăm mai mult la pariuri, motiv pentru care ar trebui să alegem doar acele agenţii care oferă cele mai bune cote. De asemenea contează pentru mulţi şi diversitatea ofertei. Aici ne referim la un număr ridicat de sporturi şi competiţii acoperite, dar şi la numărul de pronosticuri disponibile pentru un anumit eveniment. Acest aspect este important în mod special pentru cei care joacă pariuri pe sporturi mai puţin uzuale (squash, badminton etc), pe competiţii de mâna a doua sau a treia din sporturile de top (Liga 2 din România, Liga Naţională de baschet din România etc) ori pe tipuri de pariuri mai puţin utilizate de către pariori (pariuri pe cornere, cartonaşe, offside-uri etc).

 

Un alt lucru de care ţin cont pariorii atunci când aleg o casă de pariuri online este platforma de pariuri live. Aici vorbim bineînţeles despre acei pariori care preferă să plaseze pariuri în timpul de desfăşurare al partidelor. Site-ul casei de pariuri trebuie să se încarce foarte rapid, plasarea de pariuri live să se facă într-un timp foarte scurt, iar oferta de pariere în timp real să fie pe gustul pariorului. Atunci când vorbim de pariuri live în mod cert trebuie să facem referire şi la transmisiile live video. Este foarte important ca atunci când pariem live să putem urmări desfăşurarea acelui joc. În acest moment nu sunt foarte multe acele agenţii care oferă transmisii live video.

 

Nu în ultimul rând, contează în selectarea casei de pariuri şi ofertele de bonusuri. Fie că vorbim de oferta de bun venit sau de bonusurile şi promoţiile pe care agenţia le oferă clienţilor deja existenţi.


Raportându-ne la toate aceste criterii enumerate mai sus considerăm că sunt trei case de pariuri online la care se poate paria legal din România şi care oferă cam tot din ceea ce-şi poate dori un parior. Acestea sunt Netbet, Sportingbet şi Unibet. Nu neapărat în această ordine, per ansamblu cam toate sunt la acelaşi nivel, cu plusuri la anumite aspecte de unele părţi. O să mă refer în continuare doar la aceste trei agenţii, scoţându-le din ecuaţie pe celelalte, care în opinia noastră au diverse minusuri importante.

 

Din punct de vedere al seriozităţii nu se pune problema că vreuna dintre ele să nu-şi respecte clienţii. Atâta timp cât nu doriţi să profitaţi de diversele bonusuri oferite deschizând mai multe conturi şi atâta timp cât nu încercaţi să vă creaţi un avantaj profitând de eventualele buguri existente în sistemul unei agenţii vă asigurăm că nu veţi întâmpina probleme la vreuna din cele trei.

 

Ca şi stabilitate a site-ului opţiunea numărul 1 este Netbet. La Sportingbet şi Unibet au loc update-uri în general dimineaţa, astfel că pot exista momente când nu puteţi plasa pariuri. Este drept că aceste actualizări nu sunt foarte dese, dar totuşi se fac. În schimb, la Netbet nu mi s-a întâmplat până acum să accesez website-ul şi să fie afişat faptul că acesta este în revizie.

 

Ca şi sporturi acoperite iese în relief Unibet, asta deşi găsim şi la celelalte agenţii o gamă diversificată de sporturi, meciuri sau opţiuni de pariere. Cât despre cote, acestea variază. Puteţi găsi o cotă mai bună pentru un pronostic la Netbet, pentru că la alt pronostic cota să fie superioară la Unibet sau la Sportingbet. Aşadar aici contează mult ce anume doriţi să pariaţi şi cât s-a jucat la agenţia respectivă pe acel pronostic, lucru care duce de multe ori la modificarea cotelor.

 

Din punct de vedere al platformei de pariuri live evidenţiem din nou Netbetul. Nu este o diferenţă mare între ele, doar ca la Unibet se întâmplă să apară mesajul că aţi fost deconectat din cont atunci când nu accesaţi pentru câteva minute site-ul agenţiei, în timp ce la Sportingbet orice modificare de cota la plasarea pariului live trebuie acceptată. Ori se poată întâmpla că în decurs de câteva secunde o cotă să se modifice de mai multe ori şi astfel pariul să nu poată fi jucat la cota dorită. Aceste lucruri nu se întâmplă la Netbet. La capitolul pariuri live este o bătălie acerbă între cele trei, singurele care oferă transmisii live video. Sunt acoperite destul de multe evenimente fotbalistice, dar şi meciuri de tenis, baschet, hochei pe gheaţă etc. Trebuie să aveţi în vedere faptul că la oricare dintre cele trei va trebui să aveţi măcar un ban în cont pentru a urmări meciuri live video.

 

Cum spuneam şi bonusurile au rolul lor în alegerea casei de pariuri. Ca şi oferta de bun venit avem bonus Sportingbet reprezentat de un pariu 100% fără risc până la 200 RON şi un bonus similar la Unibet, doar ca la operatorul scandinav se rambursează 50% din primul pariu până la 150 RON dacă acesta este pierdut. La polul opus o avem pe Netbet care oferă bonus la prima depunere, nu la primul pariu că celelalte două. La Netbet se acordă două bonusuri la prima depunere, unul de 50% din depozit până la 200 RON şi al doilea de până la 250 RON, în funcţie de suma depozitată.

 

În concluzie este greu de spus care este acea casă de pariuri care oferă ceea ce-şi doresc pariorii. În funcţie de ce vă doriţi fiecare puteţi alege una din cele trei alternative pe care vi le-am prezentat în acest articol deoarece oricare ar fi alegerea făcută în mod cert nu veţi regreta.

 

Şi dacă ai ales casa de pariuri atunci trebuie să treci la pasul următor: alegerea pariurilor câştigătoare. Pentru asta este bine să consulţi site-uri de pariuri precum biletu-zilei.com unde găsiţi biletul zilei, ponturi pentru cele mai importante meciuri ale zilei, cota doi şi multe alte lucruri care te vor ajuta

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5