De ce se închid tot mai multe agenții de pariuri stradale?

Probabil ai observat prin întreg județul, dar și în restul țării, că tot mai multe agenții de pariuri stradale s-au închis în ultimii ani, chiar dacă popularitatea pariurilor a crescut în România. Jucătorii preferă în prezent confortul și beneficiile caselor online, dar sunt și alți factori care contribuie la acest trend.

Să începem cu cel mai evident: închiderile temporare. Ultimii doi ani au fost deosebit de dificili pentru orice operator care depinde de locații fizice. Pandemia a dus la închideri temporare și restricții care au accelerat un trend deja în desfășurare - migrarea jucătorilor în online.

Multe agenții s-au reseschis în prezent, dar nu mai au același succes pentru că până și unii jucători care preferau locațiile fizice au încercat între timp case de pariuri online.

Un alt aspect important al acestei schimbări este și accesul la internet și dispozitive compatibile cu site-urile de pariuri online. În prezent, aproape 90% din populația României are acces la internet rapid. Acest lucru se aliniază perfect cu faptul că majoritatea site-urilor și aplicațiilor de pariuri au ajuns în sfârșit în punctul în care îmbunătățesc experiența de pariere.

Potrivit Pariurisport.com, pe baza căutărilor, tot mai mulți jucători au ajuns să prefere dispozitivele mobile, și se preconizează ca până în anul 2025, aplicațiile mobile să depășească browserele în privința veniturilor.

Avantajele pariurilor online

Un alt motiv important pentru care agențiile stradale sunt într-un declin tot mai evident ține de numărul de avantaje pe care le ai la casele de pariuri online.

Case de pariuri care operează doar online

Multe branduri de top activează doar online în România, astfel că nu le-ai putea încerca altundeva. Multe dintre aceste case de pariuri chiar excelează la capitole foarte importante pentru jucători și oferă cote, piețe și bonusuri fără egal. Betano, Unibet, NetBet, 888, Betfair și mulți alții activează doar în spațiul virtual la noi în țară, deci nu te poți bucura de produsele lor altundeva.

Informații utile disponibile

Dacă tot vorbim de spațiul online, trebuie menționat unul dintre cele mai importante avantaje - accesul la numeroase site-uri cu informații utile.

Ca să luăm un exemplu întâlnit des, se întâmplă ca un jucător începător (și nu numai) să vadă un bonus de bun venit foarte valoros la o casă de pariuri, și imediat să își deschidă un cont de pariuri și să facă o depunere semnificativă pentru a încasa un bonus cât mai mare, doar ca să se trezească după 1 săptămână că nu a citit regulamentul stufos al campaniei, și bonusul respectiv e foarte greu de transformat în cash.

Multe bonusuri de bun venit sunt greu de transformat în bani reali, dar acum poți să parcurgi înainte un top bonus de bun venit pariuri, și să faci o alegere care măcar se potrivește obiceiurilor și cunoștințelor tale.

Confortul

Nu trebuie să subestimăm cât de important este confortul pentru un jucător. Majoritatea operatorilor de pariuri oferă acum o aplicație sau măcar un site optimizat pe orice dispozitiv, astfel că nu doar că ești mai bine conectat la acțiune, dar poți face acest lucru de pe propria canapea, sau dintr-un pub cu prietenii, fără să mai faci drumuri în plus dacă nu vrei.

Bonusuri și promoții unice

Am menționat anteriori că ai acces la anumiți operatori doar în mediul online, deci automat și la campaniile lor promoționale - Betano și Unibet sunt două dintre cele mai bune case de pariuri la acest capitol.

Chiar și în cazul operatorilor care au și locații fizice, vei întâlni campanii promoționale unice online, uneori cu durată foarte limitată, deci din nou, accesul rapid este foarte avantajos.

Transmisiuni în direct

Multe case de pariuri oferă live streaming de la mii de evenimente, trebuie doar să ai un cont de pariuri și să fi făcut o depunere sau să ai bani în contul de pariuri.

Chiar dacă ai transmisiuni și în unele agenții, prin contul tău de pariuri online tu controlezi ce urmărești, și pe ce dispozitiv.

Concluzie

Am enumerat doar câteva dintre numeroasele avantaje pe care le oferă spațiul virtual, deci avantajul este clar de partea caselor de pariuri online, dar ce înseamnă acest lucru? Se vor închide toate agențiile de pariuri stradale în timp?

Probabil nu, dar ne așteptăm ca numărul agențiilor deschise să se reducă tot mai mult. Noile generații de jucători vor avea obiceiuri de pariere diferite, deci nostalgia pariatului în agenție va avea un impact tot mai mic.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5