Ce trebuie sa ştim de Anul Nou?!

1. Un articol de lenjerie intima rosu, un sutien, o pereche de chiloti sau un portjartier aduc noroc in anul care vine si sunt un semn de prosperitate. Daca nu, este suficient sa te îmbraci cu haine noi ori nepurtate.

2. Banii pe care sa îi tii în buzunar deschid calea catre o situatie financiara buna si aduc oportunitati de a-ti creste veniturile.

3. Daca în secundele de trecere din vechiul în noul an îti saruti partenerul, relatia dintre voi va fi una plina de dragoste si pasiune, de aceea e bine ca daca ai planuri serioase legate de cuplul vostru, sa nu ratezi momentul si sa-l transformi într-unul romantic.

4. Este bine sa nu intri în noul an cu datorii neachitate, pentru ca asta ar putea atrage pagube financiare si lipsuri materiale. Nici sa dai bani în zilele de 31 decembrie sau 1 ianuarie – nu cred ca îti doresti sa ti se scurga banii printre degete în urmatoarele douasprezece luni.

5. Nu uita ca la 12 noaptea sa tii în mâna ce-ti doresti mai mult anul urmator (sau macar sa tii o mâna pe el...). Daca sunt bani, o sa-ti meraga bine cu banii tot anul, daca e partenerul, veti avea o relatie minunata si înfloritoare, daca e paharul de sampanie e clar ca o s-o tii tot într-o distractie.

6. O crenguta de vasc pe masa sau atârnata deasupra usii aduce noroc pe toate planurile.

7. Nu înlocui calendarul inainte sa se termine anul, aduce ghinion, si nici nu rupe ultima fila înainte de miezul noptii.

8. Chiar daca cosul de gunoi e plin ochi, nu îl arunca în prima zi din an si nici altceva din casa. Este de preferat sa intre în casa ta obiecte sau persoane decât sa iasa. Prima persoana care-ti intra pe usa e bine sa fie un barbat brunet. Daca e blond sau roscat sau primesti o femeie, nu e semn bun.

9. Nu spala în prima zi a noului an si este bine ca locuinta sa fie cât mai curata.

10. Daca esti nemaritata, împrumuta o verigheta si poart-o pe inelarul de la mâna stânga, asa îti poti visa viitorul sot (daca apuci sa dormi spre dimineata).

11. Însa de departe cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa-ti notezi pe o lista toate lucrurile pe care doresti sa le ai si sa o porti la tine în noaptea de Revelion.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5