Cei mai talentați și energetici animatori pentru petreceri magice

Unul dintre cele mai minunate momente din viața unui cuplu este atunci când vine pe lume un copil. Chiar înainte de a se naște acesta, viitorii parinți își fac tot felul de planuri și cumpărături, alegând cele mai speciale articole.

            Un aspect important de care nu trebuie să uite este că o data pe an, vor trebui să organizeze o  petrecere sau o activitate care să le aducă zâmbetul pe buze. Este vorba de ziua de naștere a micuțului, zi de bucurie pentru toți.

            În vederea organizării unui eveniment cât mai plăcut și impresionant, echipa Petreceri Magice din București le stă mereu la dispoziția părinților care sunt în căutare de animatori petreceri copii, cunoscuți pentru talentul și pasiunea pentru munca pe care o depun.

            Echipa companiei este alcătuită din cele mai dedicate persoane, pline de umor și de energie, cu experiență vastă în astfel de activități. Aceștia întruchipează diferite tipuri de personaje din povești sau caractere: zâne, prinți și prințese, zmei, clovni, ursitoare pentru botez sau supereroi.

            În funcție de preferințele fiecărui copil, părinții pot solicita anumite personaje care îi vor face pe deplin fericiți.

            Care sunt scopurile educative ale acestor activități și spectacole?

            Un rol primordial pe care trebuie să îl îndeplinească fiecare părinte este asigurarea unei educații cât mai potrivite, precum și a unui mediu favorabil dezvoltării sănătoase atât fizice, cât și mentale ale micuților.

            Indiferent că familia este alcătuită din mai mulți sau mai puțini membri, fiecare în parte trebuie să beneficieze de o creștere corespunzătoare pentru a deveni un adolescent conștient și, mai târziu, un adult responsabil.

            Există tot tipul de copii care au tot felul de personalități, de la cei mai timizi și retrași, până la cei mai îndrăzneți și neliniștiți. În funcție de mediul în care vor crește, aceștia pot fi sau nu influențați de ceea ce văd în jur.

            Echipa Petreceri Magice este pe deplin conștientă de efectele pe care spectacolele organizate și rolurile pe care le joacă le pot avea asupra minții și spiritului copiilor. Din acest motiv, ei au grijă ca orice activitate să fie în conformitate cu cerințele impuse pentru o dezvoltare corespunzătoare.

            Unul dintre aspectele asupra cărora personajele echipei Petreceri Magice, despre care se pot afla mult mai multe informații accesând site-ul petrecerimagice.ro, doresc să insiste asupra socializarii copiilor. Pentru ca această calitate să se dezvolte cât mai armonios, se vor desfășura tot tipul de activități ce implică interacțiunea, joaca și comunicarea dintre copii. În acest fel, micuții vor petrece un timp de calitate, vor juca diferite jocuri implementate de echipa și vor avea parte de cele mai frumoase spectacole cu personajele preferate.

            Descărcarea energiei este, la rândul său, un aspect important, mai ales că micuții sunt mereu energetici și jucăuși. Fiind plini de viață, în această manieră vor putea să se desfășoare prin intermediul unor activități educative realizate sub supravegherea permanentă a animatorilor costumați în cele mai interesante ținute Disney.

            Care sunt beneficiile aduse de aceste activitati creative?

            De felul in care s-au implicat parintii depinde zambetul unei copilarii colorate si fericite. Buna dispoziție si atmosfera plăcută sund doua dintre calitățile care vor ajuta la dezvoltarea cât mai favorabilă a copiilor.

            Copilaria reprezinta perioada de formare din viața unui om și aceasta trebuie să fie una de care fiecare să își amintească cu cel mai mare drag. Nimeni nu se poate întoarce în timp, de aceea fiecare părintre trebuie să se asigure că le-a oferit micuților toate clipele deosebite posibile pe care aceștia să le întipărească în minte.

            Petreceri Magice mizează pe faptul că echipa ce îi reprezintă este una foarte bine pregătită și deține toate noțiunile necesare pentru a face copiii fericiți. Cele mai magice momente, alături de personajele Disney favorite, sunt oferite de animatorii pentru petreceri.

            Aceștia sunt înzestrați cu un talent extraordinar si au capacitatea de a atrage atenția chiar și a celui mai agitat copilaș. Toate scenariile și rolurile pe care le interpretează sunt special create pentru a contribui la dezvoltarea creativității si a imaginației micuților.

            Implicația și atenția de care membrii echipei dau dovadă sunt elemente cheie ale unui spectacol de succes. De foarte multe ori când părinții caută o organizație care se ocupă cu astfel de evenimente, doresc să afle și opiniile altor clienți. Acest lucru se întâmplă pentru că recomandările joacă un rol foarte important.

            Ce altceva mai implică serviciile oferite?

            Pe lângă toate avantajele deja menționate, Petreceri Magice București pune la dispoziția clienților servicii indispensabile, menite să îmbogățească atmosfera.

            Mașinuța magică, care eliberează o multitudine de balonașe din săpun multicolore, este preferata tuturor copiilor, de aceea este recomandată pentru orice petrecere. Prețul de închiriere este de 30 Ron/ora.

            În momentele în care se cântă clasicul "

target="_blank">La mulți ani

", își intră în rol aparatul de fum, care are menirea de a crea o atmosferă feerică. Acesta poate fi solicitat, beneficiind de minuscului preț de 50 Ron/ora.

            Nu în cele din urmă apare elementul surpriză care constă într-o piniata gigantă umplută cu bomboane, confetti si jucarii. Aceasta poate fi achiziționată la prețul de doar 200 Ron, uimirea de pe fața îngerașilor va fi direct proporțională cu mulțimea de dulciuri care se va împraștia când aceasta se va sparge.      

            În ceea ce privește toate articolele necesare pentru petrecere precum farfuriile, trompetele, măștile și tunurile confetti, se poate opta pentru setul Party oferit la doar 10 ron/persoana.

            Pentru ca atmosfera să se mai încălzească, părinții își pot surprinde copii cu un joc de lumini, realizat prin proiecția laser, la numai 30 Ron/ora. Oricine poate beneficia de aceste servicii extra.

            Toți copiii merită cele mai frumoase petreceri, cu personajele lor favorite din poveștile preferate, iar Petreceri Magice Bucuresti știe acest lucru. De aceea, fiecare persoană care interpretează un anume caracter trebuie să reușească să intre perfect în pielea acestuia, să îl imite și să se prezinte în aceeași manieră.

            Acest fapt va bucura deplin copilul și îi va face inima să salte de fericire. Ce poate fi mai mulțumitor decât un zambet sincer de copil inocent?

            Energia pozitivă emanată în jur va asigura somnul lin al copilului de la finalul zilei. În acest mod, și părinții vor putea dormi liniștiți. Armonia din familie va dăinui veșnic, zânele și spiridușii, supereroii, prinții și prințesele fiind mereu un motiv de bucurie pentru mititei. Iar faptul că aventurile și experiențele alături de toate aceste personaje, pe care animatorii de petreceri le oferă, vor fi foarte motivaționale, le vor da cu siguranță copiilor avânt și libertate.

            În acest mod, părinților le va fi mult mai ușor să le formeze un caracter frumos copiilor, mereu plăcut și apreciat de cei din jur și să le ofere o bună creștere.

            La sfârșitul zilei, toți copiii vor cădea obosiți și dornici de somn, în lumea viselor și a personajelor din basme și desene animate.

            Părinții care sunt interesați de serviciile oferite de Petreceri Magice, pot accesa pagina www.petrecerimagice.ro și vor fi puși la curent cu orice informație de care vor avea nevoie, beneficiind în același timp de cele mai bune oferte.

Comentarii

10/08/16 13:28

Recomand firma Petreceri Magice, sunt cei mai buni in domeniul animatiei pe piata din Bucuresti. Au dat dovada de profesionalism si punctualitate !!! Recomand cu drag animatori de copii de la Petreceri Magice !

10/08/16 19:18

Recomand firma Petreceri Magice!!! Sunt niște parteneri de excepție!!!!

18/08/16 23:13

Recomand firma Petreceri Magice!! Cei mai buni animatori copii!!

19/08/16 22:41

Recomand firma petreceri magice! Cei mai buni animatori copii!

21/08/16 11:43

Recomand cea mai importanta si cea mai buna firma de pe piata pana la ora acaeasta ursulla.ro cu peste 10 ani de activitate si mii de petrecerei reusite ,ursulla steie cum sa faca si sa dezvolte o petrecere pentru a fii una dintre cele mai reusita petreceri pentru copii si tot o data si adultilor care se amuza de pe margine alaturi de copilasi lor, tin sa multumesc acestei firme de ursitoare botez si animatori petreceri copii pentru toate evenimentele la care am participt alaturi de iei si au fost un real suces ,Murtumesc ursulla

23/08/16 13:10

Domnule sau Doamna "ursitoare botez" in primul rand lasati scris si cum va numiti si numai lasati comentarii la articole. Platiti-va si voi publicitatea numai o faceti pe numele altora. Firma de 10 ani? Dragi CLIENTI mai scadeti din acei 10 ani inca 9... In al doilea rand nu stiti nici sa scrieti corect. Multumesc anticipat !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]