Cele mai importante criterii de inchiriere a unui spatiu comercial

Alegerea unui spatiu comercial, chiar si pentru o perioada relativ scurta de timp, de numai cativa ani, este o decizie foarte importanta, pe care administratorii firmelor trebuie sa o ia. Din pacate, nu intotdeauna alegerea facuta se va dovedi si cea mai buna varianta, mai ales daca nu se tine cont de anumite criterii de inchiriere. In oferta foarte bogata de spatii de inchiriat Timisoara, exista solutii personalizate pentru fiecare afacere in parte.

Da startul noii afaceri sau extinde-ti afacerea inchiriind un spatiu comercial potrivit pentru nevoile tale

Persoanele care activeaza in domeniul afacerilor si sunt pregatite pentru un nou inceput au placuta surpriza sa gaseasca spatii comerciale de inchiriat in Timisoara la un pret accesibil si intr-o zona foarte buna, dar, mai ales, care respecta criteriile impuse. Sunt cateva aspecte de care este bine ca administratorii companiilor sa tina cont inainte de a semna contractul de inchiriere.

Structura locatiei de inchiriat si dotarile acesteia reprezinta un criteriu important si un prim lucru care trebuie verificat. Asadar, responsabilii cu gasirea unui spatiu de inchiriat trebuie sa se asigure ca atat structura locatiei, cat si dotarile acesteia corespund cerintelor, atat din punctul de vedere al dimensiunii locatiei, cat si al compartimentarilor.

In ceea ce priveste dotarile locatiei de inchiriat, sunt foarte importante caracteristicile fizice ale cladirii, dar si cablurile de comunicare, care trebuie sa includa cel putin o linie telefonica si o linie de internet moderna.

Este bine ca administratorii companiilor sa se intereseze daca pot fi schimbati furnizorii acestor servicii, in cazul in care se doreste acest lucru. Totodata, la capitolul dotari, foarte importante sunt cablurile de electricitate, aerul conditionat, precum si existenta unui generator, in cazul in care se ia curentul.

Regulamentul zonal este un aspect demn de luat in considerare, deoarece este posibil ca activitatea desfasurata de firma sa nu fie acceptata in regulamentul zonal, iar atunci inchirierea se face degeaba.

Cum trebuie caracterizata locatia spatiului de inchiriat comercial din Timisoara?

Unul dintre cele mai importante criterii in inchirierea unui spatiu comercial este locatia. Aceasta trebuie sa fie cat mai centrala, intr-o zona tranzitata de cat mai multi oameni, deci una cu mult trafic, astfel incat sa fie cat mai vizibila. Succesul afacerii este legat de pozitia pe care o aleg responsabilii pentru activitatea ce urmeaza sa fie desfasurata.

Spre exemplu, nu se recomanda deschiderea unui magazin cu haine de lux sau cu produse foarte scumpe intr-un cartier intens circulat, insa in care locuiesc oameni cu venituri medii si mici. Nu in ultimul rand, pretul cerut pe chirie este un alt aspect important.

Din cauza contextului economic in care se afla tara in acest moment, multi proprietari sunt tentati sa ofere perioade contractuale de un an, cu optiune de renegociere, pe cand clientii ar prefera sa inchirieze pe o perioada mai lunga, insa cu o rata a chiriei mult mai avantajoasa.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5