Cenaclul Coșbuc la Viena Café

Într-o atmosferă agreabilă, Cenaclul Literar George Coșbuc al Casei de Cultură a Sindicatelor din Bistrița s-a derulat,recent, într-un cadru neconvențional, la Bistroul Viena Café din Bistrița, str. Liviu Rebreanu, nr. 6, pe Pietonal. A fost oactivitate de evaluare și încheiere a sezonului cultural, la care membrii cenaclului au fost invitați să citească poezie, proză, teatru.
Olimpiu Nușfelean, directorul Revistei Mișcarea literară și președintele cenaclului, și Alexandru Câțcăuan, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor și secretarul Cenaclului Coșbuc, au menționataspecte esențiale din activitatea culturală derulată în cadrul formațiunii literare, între septembrie 2018 – iunie 2019, ipostaze legate de lecturi publice, dezbateri, prezentări de carte, festivaluri.
Au dat curs invitației, citind din creația proprie sau din autori favoriți,unii membri sau apropiați aicenaclului: Valer Bindea,Lucreția Bucur, Alexandru Câțcăuan, Vasile Ciherean, Radu Ivan, Gheorghe Mizgan, Olimpiu Nușfelean, Alexandru Oltean, Valentin F. Radu, Radu Salvan, Ioan-Emil Teodorescu, Niculae Vrăsmaș, mai tinerii poeți: Andreea Gal, Andrei Mic și Mirela Orban, și 7 elevi din cercul literar de la Palatul Copiilor Bistrița: Elena Câmpan, Antonia și Antonius Chiciudean, Alexia Lup, Alexandra Mânzat, Laura Moldovan, Oana Moldovan, alături de profesoara lor de creație literară – Ionela-Silvia Nușfelean.
Lumea era tentată să scrie și despre interesantele sortimente, oferite cu amabilitate de personalul localului.Aperitivele, fresh-urile, băuturile răcoritoareau fost decontate de Casa de Cultură a Sindicatelor Bistrița, dar pregătite cu gust și etichetă de Bistroul Viena Café.

Grupa de Jurnalism,
Palatul Copiilor Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5