Moş Crăciun a poposit şi la

Centrul de Servicii Sociale şi Comunitare Năsăud

În aceste zile, toată suflarea se bucură pentru apropierea sărbătorilor de iarnă, în special copiii instituţionalizaţi la Centrul de Servicii Sociale şi Comunitare din Năsăud. Ei au susţinut, cu câteva zile în urmă, serbarea de sfârşit de an, oferind celor prezenţi un spectacol pe cinste. Acesta a fost pregătit de directorul instituţiei, Aurora Petrean, cu sprijinul psihologului Mihaela Spermezan şi a preotului Florin Rusu, incluzând un concert de colinde şi o serie de scenete despre sărbătorile de iarnă, legate de naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Punctul culminant a fost atins la sosirea lui Moş Crăciun care, ajutat de elevii clasei a XI-a de la Grupul Şcolar din Feldru, au adus daruri pentru fiecare. Aceşti elevi, la iniţiativa doamnei diriginte Marilena Bogdan, au reuşit să adune banii necesari pentru cadourile care au răsplătit prestaţia artistică a copiilor instituţionalizaţi.

La acest eveniment mult aşteptat de copiii a căror soartă a fost cam potrivnică, au participat ca spectatori cadre didactice, dar şi un grup de măicuţe de la Mănăstirea cu hramul Izvorul Tămăduirii din Salva, care i-au răsplătit pe micuţii artişti cu ropote de aplauze.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5