Spiritul Crăciunului ajunge în toate centrele de plasament din judeţ

În această perioadă, în coordonarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, sunt organizate evenimente specifice sărbătorilor de iarnă. În prim plan sunt copiii care beneficiază de o măsură de protecţie specială, atât în centrele de plasament din judeţ, cât şi la asistenţi maternali profesionişti. Astfel, copiii din Centrul de plasament pentru copilul deficient Bistriţa pregătesc în aceste zile felicitări, ghirlande, şi-au împodobit de sărbătoare centrul,îprimesc colindători şi cadouri.

La Năsăud, festivităţile au debutat săptămâna trecută, când copiii au prezentat un program artistic pentru Moş Crăciun care i-a răsplătit cu daruri. În 28 decembrie, la Complexul de Servicii Sociale Comunitare din localitate un grup de tineri din Germania, în parteneriat cu Fundaţia ‘’Benita’’, va susţine un spectacol de teatru de păpuşi.

Voluntari şi copii din CSSC Beclean i-au vizitat pe cei de la Preventoriul Ilisua, iar la începutul acestei săptămâni s-au întâlnit cu Moş Crăciun. De astăzi, tinerii îi vor colinda pe beneficiarii centrelor rezidentiale pentru adulţi şi pe prietenii din comunitate, urmând să participe la slujba de Craciun şi la masa festivă.

Copiii de la Teaca vor susţine mâine programul de colinde ,,Primiţi cu colindul’’ pentru cei internaţi la Centrul de Sănătate din localitate, iar în ajunul Crăciunului îi vor prezinta Moşului scenete, poezii, colinde, vor primi daruri şi vor participa la slujba religioasă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5